Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek vannak a házunkban?

Szellemek vannak a házunkban?

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal hogy 14 éves lány vagyok, és teljesen ép elméjű normális . Nem halucinálok , és nem én találom ki ezeket.

Emeletes házunk van , amolyan amerikai stílusú kicsit. Nem rég költöztünk ide olyan 3-4 hónapja . Berendezkedtünk és az első pár hétben semmi gond nem volt , imádtam itt lakni. De sajnos nem sokkal később nagyon fura dolgok kezdtek el történni . Egyik hogy azóta irtó balszerencsés vagyok. :S Az én szobám az emeleten van egy folyosón szembe a kishugom szobája és a kettőnk szobája közt a folyosó végén a mosdó. És nemrég éjjelenként egyszer csak furcsa hangokra leszek figyelmes, és furcsa hideg fuvallat féle söpör át a szobámon és tisztán érzem valaki jelenlétét. Olyankor a kutyám is felugrik mellém és hangos vészjósló ugatásba kezd. Aztán bár félek , vissza alszom de utána nem sokkal jön át sírva a hugom (6 éves) hogy had aludjon nálam mert valami bent van a szobájába ijesztő hangja van. Szinte minden nap ez van. Aztán amikor nincs mindenki itthon (mondjuk csak én meg anya) akkor a fürdőből hallok csörömpölést azt hiszem anya és szólni akarok neki de ő a lenti konyhából szól vissza , tehát anya nincs a fürdőben ! Szerintetek mi lehet ??? Kérlek segítsetek mert már nagyon félek !!

2012. máj. 3. 14:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
57%
Hát lehetnek hívatlan látogatók (denevérek, egerek, egyébb állatka) és huzat. Mivel felmerül benned a szellemkérdés, tartasz tőle, hogy léteznek, vagy hiszel bennük. A hit pedig nagyon érdekes dolog: mert a parás. Mondok egy példát. Egy osztálytársam elmesélte, hogy szellem van a házában, ő pedig érzi a jelenlétét. Füstölőzik, gyertyát éget a szobájában, hogy oda ne tudjon betörni. Na most ezt mind a szobájában ülve mesélte el. Ahogy egyre inkább mondta, már komolyan én is elkezdtem érezni a káros entitást, aki az ajtó ablakán keresztül leselkedik utánunk.
2012. máj. 3. 14:40
 2/26 anonim ***** válasza:
Gondolom régebbi ház, és ott ragadt egy (vagy több?) lélek. Egy rituálé alkalmával át kell segíteni a lelket a túlvilágra. Hívjatok médiumot, látnokot, de ne szélhámost. Esetleg kérdezd meg valakitől a ház történetét. Tehát a lelket segítse át a médium a túlvilágra, és tisztítsa ki a házat! A háztisztítás is fontos (NEM HÁZSZENTELÉS!!!, és a pap semmit se ér, csak ront!!). Energetikai szempontból a ház leterhelt, teli van negatív és mindenféle halálenergiával biztosan.
2012. máj. 3. 14:40
 3/26 A kérdező kommentje:

Az 1. nek nagyon köszi! :)

A 2 . válaszolónak :

Köszi de szerintem anya hülyének nézne ha ezeket elmondanám , de valamit muszáj tennem mert nagyon félek, és a hugom is hónapok óta nem tudjuk kipihenni magunkat, főleg ő. Ami ilyen korban elég baj. És nekem se túl jó .

2012. máj. 3. 14:47
 4/26 anonim ***** válasza:
Adj valami konkrét elérhetőséget privátba (pl. MSN). Ott talán tudok segíteni.
2012. máj. 3. 15:19
 5/26 anonim ***** válasza:

2. válasz, kutyaharapás szőrivel..

Kérdező:

Elképzelhető, hogy veled is démonok szórakoznak. Nem vagy egyedül, rengeteg hasonlóról hallani (lásd: Szellemjárás dokumentumfilm sorozat).

A megoldás pedig két részletből áll:

I. Ne hidd el, hogy a zaklatóid halott emberek kóborló lelkei lennének, akikhez bugris szellemírtókat kell hívni. Ezek az ún. médiumok csak arra jók, hogy hülyeségekkel tömjék a fejed (amit egyébként ők el is hisznek) és felkavarják a sz*rt, ha előttük nem is volt semmi a házatokban, utána valszeg lesz. Ha tényleg nem csak a képzeleted szüleményeiről van szó, akkor egyszerűen démonok célpontja lettél (zárójelben, ők azok a bukott angyalok akik ellenszegültek Istennek anno, mióta pedig le lettek vetve a Földre, egyre gyakrabban és egyre erőszakosabban szórakoznak kiszemelt halandókkal. Mellesleg hatalmuk szinte korlátlan, a "szellemírtókon" csak nevetnek). Az első lépésed tehát, hogy tisztában legyél a valódi kilétükkel.

II. Kerülj közelebb Istenhez! Imádkozz hozzá személyesen (hagyd a miatyánk mormolását). Olvasd a Bibliát, próbáld megérteni. Bízz benne, hogy Isten megálljt parancsol a démonoknak a könyörgésedre és megvéd tőlük.

Általában így kell kezelni "szellemes" dolgokat, nagyrészt rajtad múlik hogyan válik be.

De megjegyzem, leírásod alapján nem kizárt a racionális megoldás, tehát lehet csak a szél, rágcsálók, stressz, jó fantázia.

Mindenesetre a fenti két pont hasznos "békeidőben" is. Ne hagyd ki Istent az életedből!

Sok szerencsét, Isten veled!

2012. máj. 3. 16:39
 6/26 anonim válasza:
0%

Tanácsok:

1:A balszerencse nem túlvilági.Végy egy nyulat,vágd le a lábát és azt dörzsöld meg naponta háromszor!

2:Éjjszaka csukd be az ablakod,hogy ne legyen hideg a szobádban!

3:Lehet anyukád járkál éjjszaka,hogy megnézzen titeket,jól e vagytok.Épp ezért "érzed valaki jelenlétét"!!

4:A kutya biztos éhes,azért nyüszít!

5:A húgod tuti óvodás,és még fél a sötétben.

6:A fürdő szobai hangok: lehet a csap folyása,hogy iszik valaki(húgod,valamelyik szülőd).

2012. máj. 3. 16:42
 7/26 anonim ***** válasza:
18%
Démonok nem szórakoznak, az utolsó válaszoló egy barom. Mindenképp írj privátba, szerintem jobban értek hozzá mindenkinél.
2012. máj. 3. 16:42
 8/26 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti válaszolónak írtam, de az utolsó válaszoló is egy barom. Minek ilyen hülye tanácsokat adni, szerinted ennyire hülye ember a kérdező? ...
2012. máj. 3. 16:45
 9/26 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

4. válaszolónak külön köszi !

És nem vagyok hülye !

1. az ablak sosincs este/éjjel nyitva a szobámban

2. a tesóm ovis , de van kis fényű éjjeli lámpája ami mindig ég

3. Anyáéknak külön mosdójuk van lent a szobájukkal szemben , írtam h kicsit amerikai stílusú , sőt nem is kicsit

4. anya szokott néha feljönni h lásson minket , de ő sem hülye hogy minden éjjel megcsinálja és szerintem a szívbajt sem akarja ránk hozni

2012. máj. 3. 17:12
 10/26 A kérdező kommentje:

Jah és a kutyám se hülye és mindig kap enni és egyébként is.

De tényleg nagyon ijesztő , kérlek aki tud segíteni , írjon ide vagy privátba!

2012. máj. 3. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Ezzel gyakorlatilag elismeri a Biblia a szellemek létezését?!

Sajnos pontos igerészt nem tudok mondani,csak körülírni.Hittanórán keltette föl a figyelmemet. (Nem garantálom,hogy pontos leszek mindenben); Egyszer Jézus megjelent egy bezárt helységben néhány tanítványának,akik rémülten bámulták őt,mert azt hitték szellem. Jézus...

Félek. Valaki megnyugtatna, hogy szellemek nem léteznek?

A normális válaszokat előre is köszi :)

Szerintetek tényleg léteznek szellemek? Hogy lehet őket megfigyelni vagy felfedezni vagy akár találni?

Valamilyen szinten hiszek bennük, de még senkinek sem sikerült teljesen elhitetni velem... Valami bizonyítékot is!

Van egy tudományos elméletem hogy szellemek, miért hogyan keletkeznek. (? )

Én nem hiszek a szellemekben... Pedig láttam már érdekes megmagyarázhatatlan dolgokat. Lehet meredek lesz egy kicsit amit most írok és lehet bolondnak fogtok nézni. De leírom hátha valaki lát logikát abban amit írok. Nos mind mondtam én nem hiszek az ilyen természet...

Szellemek a házban? A többi lent. Hülye válaszoktól kíméljetek. ;)

mikor nagyon kicsi voltam akkor is volt több ilyen jelenség.. de most a 13. szülinapomkor kezdődött minden (érdekes ,hogy a 13..o.o)akkor csak ilyen hangokat hallottam meg lépéseket és a macska is nagyon nézett 'abba' az irányba .. aztán rá egy-két hónapra ültem a gép...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!