Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lenne ha megalkotnák a...

Milyen lenne ha megalkotnák a föld legtökéletesebb lényét?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam ha a tudosok az összes ismert fajból összegyurnának egy tőkéleteset! Minden fajnak a legjobb túlajdonságát tennék bele! Mentálisan és fizikailag ez a lény legyőzhetetlen lenne igaz ? golyóálló meg ilyesmi ?

2014. máj. 9. 22:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Hülyeség az egész,amit mondasz.Először is relatív,tökéletes,mihez képest?Fizikailag,mentálisan?És az mire jó,h egyedül kegyen?Hagyjál már!
2014. máj. 10. 00:09
 12/34 anonim ***** válasza:
rEPTOID !
2014. máj. 10. 01:52
 13/34 anonim ***** válasza:
Elmenne egy másik bolygóra.
2014. máj. 10. 02:53
 14/34 anonim ***** válasza:
A tökéletes lény nem hiszem, hogy golyóálló lenne csak minden olyan tulajdonsággal rendelkezne, amivel a többi állat, ember pl. gyorsan regenerálódna hallása, látása, érzékelése tökéletes lenne hároméltű lenne tudna repülni a víz alatt lélegezni gyorsabb lenne mindenkinél nőként nem hiszem, hogy vonzó lenne kopoltyúval meg mindennel. :D
2014. máj. 10. 08:12
 15/34 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat! Igen a legtökéletesebb lény biztos nem földi eredetű lenne! :) akkor a dragon ball-ban látot lények nem lehetne kivitelezni a valóságban! ?
2014. máj. 10. 12:14
 16/34 anonim ***** válasza:
Hogy ha rétegelt karbonfólia lenne a bőre, s alatta még titánium is lenne, és rájadásul még regenerálódna is (a bőre) akkor lehet hogy golyóálló lenne. Vagy ha nagyon vastag zsír- és izomrétege lenne, az is megállítaná a golyókat. Persze nem kell több méter vastagra gondolni, elég lenne 20-30 cm, mivel a vízben minden töltény megáll fél méter után (persze elsüllyed), és mivel a zsír és az izom sokkal sűrűbb a víznél, biztosan megállítaná.
2014. máj. 10. 12:19
 17/34 anonim ***** válasza:
De miért ne lehetne földi eredetű? a Dragon Ball-t én is szoktam nézni, de nem hinném, hogy valaki energiagömböt tudna kilőni a kezével, mint Goku legyen az bármilyen génmanipulált mutáns fajzat, ahogy tudom Goku sem tökéletes hiszen Majin Buu-t is csak nagy nehezen tudta legyőzni. De nem mondom, hogy lehetetlen talán a nagyon-nagyon-nagyon távoli jövőben létre hozzák a tökéletes lényt, akit a udosok az összes ismert fajból gyúrták össze, de úgy gondolom, hogy a kámen-háment akkor sem fogja tudni. :D
2014. máj. 10. 13:09
 18/34 anonim ***** válasza:

- Ha a bőröd alatt titánium van, akkor nem tudsz mozogni, mert szobor vagy.

- A zsír, és főleg az izomréteg sérülése komoly probléma. Plusz ha nagyon pattogsz, legfeljebb csinálok egy kézi gauss-ágyút.

- A legjobb regenerációval is hónapokig tart kellő szövetet regnerálni, és soha nem tökéletes (nézd meg egy gyík visszanőtt farkát). A regeneráció mint a X-manben nem lehetséges.

- A karbonfólia is egy rakás sz*r. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb szükség esetén felvenni a megfelelő páncélt, mint folyton egy terjedelmes mozgásgátló testtel élni.

A "dragon ball" lényei NEM kivitelezhetőek. Alakváltás nem lehetséges a valóságban. Extra testrészeket nem növeszthetsz egyetlen pillanat alatt. Nem létezik "kí energia".

Ha ilyesmit akarsz, gépeket kell használnod. Esetleg kibernetika, ha a futurisztikának komoly teret engedünk.

2014. máj. 10. 13:49
 19/34 anonim ***** válasza:
Zsír helyett nem Newtoni folyadék lenne a bőre alatt. Az talán megállítaná a golyókat, igaz ő se tudna olyan gyorsan mozogni, mint a lövedék. /Amúgy ezzel a valóságban is kísérleteznek. Golyóálló mellény./
2014. máj. 10. 14:06
 20/34 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy ki energia nem létezik meg ilyesmik! :) Nem gondolok alakváltásra ! csak olyan dolgokra amit a valóságban is létezhetnek! Például golyóálló legyen vagy nagy legyen a fizikai ereje! Na meg hogy emberfelleti legyen a sebbesége! :) Hihetetlen jó reflex!
2014. máj. 10. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!