Milyen lenne ha megalkotnák a föld legtökéletesebb lényét?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam ha a tudosok az összes ismert fajból összegyurnának egy tőkéleteset! Minden fajnak a legjobb túlajdonságát tennék bele! Mentálisan és fizikailag ez a lény legyőzhetetlen lenne igaz ? golyóálló meg ilyesmi ?2014. máj. 9. 22:46
21/34 anonim válasza:
Elvileg lehetséges lenne, de ahhoz ismernünk kéne a Földön élő összes élőlény teljes genetikai térképét, hogy mindegyik ember, állat tulajdonságát tovább tudjuk örökíteni viszont azt nem tudom, hogy lehetne golyóálló talán, ha golyóálló öltözéket viselne, de gondolom nem tudna úgy repülni, mint a Dragon Ball-ban szárnyak nélkül.
22/34 anonim válasza:
Már meg van alkotva. Csak láthatatlan is.
23/34 anonim válasza:
Az érmelléki kuglófember. MEGVAN OLDVA ez a legtökéletesebb
25/34 anonim válasza:
mér érnek rá eggyes emberek ilyeneken filozofálni!??
26/34 A kérdező kommentje:
Nincs munka! :D
2014. máj. 26. 10:05
28/34 A kérdező kommentje:
Szarkazmus volt -.-! Informatikus vagyok, na mindegy arra értetem hogy irkált nekem , rá értetem nem magamra. Amugyis az én időm nem mindegy mivel baxom el? Nézzétek akkor az éjjel nappal Budapestet.
2014. máj. 29. 14:16
29/34 anonim válasza:
Szerintem olvass utána a transzhumanizmus fogalmának, érdekesnek fogod találni :) Egyébként a természetben talán ma az ember áll legközelebb az ideálishoz, mert majd' minden életkörülményhez alkalmazkodott, kellő erőforrások mellett bármilyen "képességet" kifejleszt (páncél, fegyver, jármű stb.) és a környezetét is képes teljesen az igényeire szabni. Csak hát az erőforrások nem végtelenek... de majd az evolúció minket is lecserél valami jobbra :)
30/34 A kérdező kommentje:
OKés majd megnézzem! :) Igen ídővel biztos de az nem most lesz :D Pár száz vagy ezer év és kiírtjuk magunkat! Ebben biztos vagyok :S De lehet elég 10-50 év is! főleg hogy lesz folyton háború.
2014. máj. 30. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!