Mit tegyek, hogy ne feljek ennyire a szellemektol?
Szegény. :/
Igen, a 2-es válasz az nem igaz, de azért én nevettem rajta. :D (A Pokol tüzében fogsz elégni!)
Egyébként valószínűleg még elég fiatal lehetsz. Kisebb koromban nekem is voltak ilyen problémáim, nekem is alvászavaraim voltak emiatt és sokat mentem át a szüleim ágyába. De hogy hogyan múltak el, azt nem tudom, sajnos nem emlékszem már rá.
Mindenképpen beszélgess erről valakivel. Szüleiddel, pszichológussal, bárkivel, akiben megbízol. Ez inkább pszichés eredetű, van valami, amit nem tudsz feldolgozni, esetleg a halállal, mint olyan, van problémád. Egyébként aludj fény mellett, ha mosdóba kell kimenned is kapcsolj lámpát, esetleg hagyjátok éjszakára égve a folyosón a fényeket. Nézz körbe, tudasd magadban, hogy nincsenek szellemek körülötted, nem lesz semmi bajod, senki nem fog bántani téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!