Ismered ezt : UFO TV?
Még mielőtt azt hinnétek viccből tettem fel a kérdést, nos egyáltalán nem !
Valamikor még a 90-es évek közepe táján olvastam az ufómagazinban az olvasói levelek között, hogy volt olyan vidéken élő férfi, aki tudott fogni UFO TV-t.
Éjjel kezőrött az adás, 3db különböző színű kristálykoponya kinagyította magát és forgott. Ezek után jöttek magák a műsorok, amik ember számára ismeretlen műszaki leírásokból és földi tájakról készült dokumentumkalauzokról szoltak. Valamikor hajnalban volt vége az adásnak.
Nagyon sok butaság van a témában, de mivel minket érdekel, ezért kérdezem, hogy Ti ismeritek ezt a csatornát ? Hol lehet fogni ? Mindent mondjatok el, még ha azóta olvastatok róla bővebb tájékoztatást is.
Igen ez igaz!!Fizettek a frekvenciáért...Minden rendben is ment egy darabig és több szupersztár azóta is képernyőn van!Az UFO-Tv-n befutottak és töretlen a karrierjük.
De végül azért szűnt meg az adás mert a kis Szürke lények kis szürke pénzzel fizettek, és elmaradtak a forintmilliók...
De a jó hír az ha van intergalaktikus dekódered akkor egy másik universum zenecsatornáját nézheted...
Youtube-on is van klipp az UFÓ TV-ből:
http://www.youtube.com/watch?v=BXIYWPPP8k8
Lehet hallani, hogy UFÓ-ul dumálnak a humanoid lények. Azért rossz a vétel, mert nagyon messziről jön.
Egy érdekes videót találtam a netten nézzétek meg érdekes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!