Mi a franc az a raptor?

válasza:Kérem szépen a mi nevünk reptoid, nem raptor. Amint elkaptunk az invázió során, külön fogom jelezni a parancsnokságnak, hogy neked külön agymosó szobát tartunk fent, ahol Zámbó Jimmy dalok közepette fogjuk besugározni az agyadba a 'reptoid' szót.
Üdv,
Reptoid Alparancsnok.

válasza:

válasza:

válasza:Aztak...
A raptor nem őshüllő... a raptor egy falkában vadászó dinoszaurusz volt. Mint ilyen, melegvérű, nem hüllő...

válasza:

válasza:

válasza:Valóban a hüllőkhöz tartoznak rendszertanilag, de ne nevezzük őket annak. Sokkal inkább madarak, mind hüllők.
Amúgy a raptor jelentése (JP-ben is van): emberrabló, gyilkos (rabló) madár.

válasza:Egyik beírás sem a raptor kulcsszó feloldása
Raptor (egyértelműsítő lap)
Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
[bevezető szerkesztése]
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás: navigáció, keresés
F–22 Raptor amerikai vadászrepülőgép
Velociraptor, és más, a Dromaeosauridae családba tartozó dinoszauruszok
Cagiva cég motorkerékpártípusa
Toronto Raptors kanadai kosárlabdacsapat
Raptor, hullámvasút a Cedar Point vidámparkban

válasza:Kapcsolódó kérdések:
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szeretek a természetben sétálni, ám múlt héten valami nagyon különös dolog történt velem. Ugyan úgy sétáltam, mint szoktam. Egy szer csak zúgást hallottam. A zúgás irányába mentem, majd megláttam egy nagy vényes korongot. A korong közepén egy sötét folt egyre nagyobb...
Tudom hogy ezek a gépek szövetséges gépek de mégis, ha lehetne melyik nyerne?
Azt álmodtam hogy: Nem tudom hogy kerültem oda. A vala hogy oda kerültem egy ilyen nagy furgonhoz mint például ilyen egészségügyi nagy kamionnal járják az országot éppen akkor meg jelent a volt osztály főnököm nőgyógyász Nak volt öltözve (férfi) Ilyen nőgyógyászati...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!