Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFO téma művelőit és a...

Az UFO téma művelőit és a vallásos embereket miért ítélik meg máshogyan?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy aki különböző vallások képtelennek tűnő tételeit teljesen komolyan, a legnagyobb természetességgel hangoztatja, azt is a normális, épelméjű emberek közé sorolják, viszont aki földönkívülieket lát bele az ókori leletekbe / katonaként, űrhajósként földönkívülieket lát vagy kapcsolattartásos / elrablásos történetét adja elő, jobb esetben megmosolyogják az illetőt, rosszabb esetben elmeorvost ajánlanak.
2014. máj. 12. 11:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%

Mivel a vallás egyfajta hagyomány kétezer éves múltja van még, aki nem is hisz benne azis megpróbálja tisztelni a másikat, de az UFO észlelések még hivatalosan sem léteznek és a legtöbb esetről mindig kiderül, hogy nem valós, vagy megkérdőjelezhető a többi elmebetepről nem is beszélve, akik az interneten hangoztatják, hogy ilyen meg olyan kísérleteket végeztek rajtuk és kapcsolatban állnak velük. :D

Üdv, Ben Petrik alias J ügynök ;)

2014. máj. 12. 12:03
 2/22 anonim ***** válasza:
54%

Én mind a fanatikus vallásos embereket, mind az UFO fanatikusokat megmosolygom. Nem veszem komolyan egyiket sem.

Ateista vagyok és a tudományban hiszek és 11 évesen még gömbvillámot is láttam, sajna azóta nem, pedig csodás égi jelenség és nem UFO!

2014. máj. 12. 12:06
 3/22 anonim ***** válasza:

A nem vallásosok a vallásosokat komolyan vevőket is hülyének tartják. Nyugat-Európában pl. egyre inkább kezd a kereszténység kulturális szokássá válni vallás helyett.

Japánban úgy gyakorolják az átlagemberek egy személyben a buddhista és sintoista szertartásokat, hogy azt csak kulturális szokásnak tartják, kb. mint, nálunk a nem vallásosok is ünneplik a karácsonyt és a húsvétot, a keresztényekkel viszonylag egyező külsőségekkel.

Az biztos, hogy a felfoghatatlanul hatalma univerzumban hemzseg az élet, A Föld csak egy nagyon kicsi pont, viszont az ufóhitek korlátoltan a mai emberi tudás alapján próbálják elképzelni a Földön kívüli életformákat is.

[link]

2014. máj. 12. 13:23
 4/22 anonim ***** válasza:

földönkívüliek még létezhetnek.

csodák és istenek nem.

2014. máj. 12. 15:12
 5/22 anonim ***** válasza:
23%

A tudomány is vallás. Az anyag a naterializmus vallása az, akkor aki abban hisz őket is hülyének kéne nézni !

Az összes szkeptikus bolond, mert egy olyan élettelen, tudattal nem rendelkező dologban hisz, mint világ teremtőben amit még egy kisgyerek is belát, hogy ostobaság, de ők mégsem. Akkor ők mik ? :-P

2014. máj. 12. 15:19
 6/22 anonim ***** válasza:
Érved is van, kicsihuszár?
2014. máj. 12. 15:41
 7/22 anonim ***** válasza:
Mindenki azzal traktálja az agyát amivel akarja. Sajnos mindig van valaki, aki csak azért, hogy felszítsa az indulatokat, vagy hergelje a másikat odanyomja a világképét a másik arcába, ezzel kényszerítve őt, hogy reagáljon. Ilyenkor aztán előjön, hogy ki mennyire művelt, kinek hogyan van igaza, és közben csak egymást fárasztják, a helyett, hogy odafigyelnének, hogy milyen baromságokat képesek összehordani, csak azért, hogy kicsit mégis nekik legyen jobban igazuk. Engem nem szokott zavarni se a vallási se az idegenekkel kapcsolatos felfogás, csak az zavar, ha valaki buta és veri rá a mellét.
2014. máj. 12. 16:04
 8/22 anonim ***** válasza:

AZÉRT KEDVES KÉRDEZŐ: Mert a vallásos emberek istenben hisznek, lehetséges hogy létezik, meg minden de soha senki nem látta.

Viszont a UFO téma művelőinél rengetek bizonyíték kerül napvilágra. Nem hinném hogy isntenről lenne fent a youtubon videó!

Ráadásul, a ufo lényegében tudományra alapszik , régészeti leleteknél, és sok egyéb másnál is!

2014. máj. 12. 16:16
 9/22 A kérdező kommentje:
De amikor valamiről van bizonyíték ill. maga az állam is elismeri, hogy foglalkozott a témával, akkor az emberek miért mutogatnak arra, aki foglalkozik a "dologgal" ?
2014. máj. 12. 16:23
 10/22 anonim ***** válasza:
nem értem a kérdést?
2014. máj. 12. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!