Hogyan lehetnék olyan személy aki hozzá férhet az UFO aktákhoz?
"Egyébként nem tudom, mivel rosszabb a híradóra bólogató agyhalott annál az agyhalottnál, aki az összeesküvés-elméletekre bólogat.."
pont ilyesmit akartam írni, de aztán elvetettem, hogy majd úgyis megvéded magad. és így lett.
"""A világot mi irányítja ? A pénz .
A pénz kinek a kezében van ? A nagyvállalatok igazgatói és a tőkések kezében . Ezek közül meg tudjuk, hogy rengeteg zsidó van .
Hallottál már a Bilderberg csoportról ? Ez a csoport tömöríti össze a világ leggazdagabb embereit, évenként összegyűlnek egy nem hivatalos találkozóra, ahová semmilyen médiát nem engednek be, és utána se nyilatkoznak . Ez nem fikció hanem valóság, komoly szakportálok foglalkoznak vele :
Az a te egyéni problémád, hogy tájékozatlan vagy és nem látsz tovább a saját küszöbödtől ...""""
már nagyon régóta tudok róluk, de sajnos nem csak ők vannak akik a világon gazdaságilag nagy szerepet töltenek be!!!!
Ez a csoport, gazdag, befolyásos és hatalmas vagyonuk van amivel akár országok gazdaságait is tönkre tudnák tenni, de miért tennék meg?
-következő: a titkos katonai komplexumokhoz még ez a csoport sem ér hozzá, ráadásul a usa nemzetvédelmi szervezeteihez sem!.
A gyűléseik léteznek ezeknek az embereknek, de csak azért hogy a gazdasági piacaikat tudják növelni, mivel ha egy cég túl nagyra növekszik akkor az irányítása bajba kerülhet, ezért több multicég tulajdonos össze fog hogy kompenzálják az esetleges veszteséget amit elszenvedhetnek, mivel erősen függenek egymástól!
Nem tudok olyan tényről, és soha nem hallottam, hogy ez a csoport katonai hadsereget fegyverezne fel, vagy arról, hogy UFO-kkal kapcsolatot fejlesztett volna ki!
Viszont, tudomásom van arról, hogy a CIA-é a mai napig fegyvereket ad el a arab országoknak, és olyan országokban is fegyvereket adnak ahol forradalom zajlik.
Lásd ezt libiánál, vagy egyiptomnál.. Sziria még elég jól tartja magát, mostanában nem is olvastam róla!
Ha tudni szeretnék, itt a usa titkos szervezeteinek 1000-nagyobb befolyással bírnak mint a bildberger csoport valaha is fog!
Ha a pentagonba bekerülsz (persze nem mint kávéhordó) akkor hozzáférsz az ufo aktákhoz. A baj csak az, hogy a legtöbb ilyen aktát hamisítják, nem tudja a jobb kéz mit csinál a másik.
Ha a Bilderberg része leszel akkor sem biztos, hogy reális adatokat kapsz.
Az ilyen jelenség Hollywoodnak pénz, a pentagonnak álca, a sorozatgyilkosoknak alibi. Túl sok embernek éri meg és nem hinném, hogy mindbe beférkőzhetne bárki is.
"Ha a pentagonba bekerülsz (persze nem mint kávéhordó) akkor hozzáférsz az ufo aktákhoz."
A pentagonban nincs kávéhordozó csak autómata és cafetaria. De akiknek a vállukon sok csillag van és nagyon komolyan néznek ki... azok se jutnak hozzá ezekhez az aktákhoz.
Azért, akinek nagyon-nagyon nagyon sok csillag van a vállán , azért az olyan befolyásos ember már lehet hogy hozzá fér az ilyen aktákhoz valamilyen szinten!
Nem tudnám elképzelni azt, hogy egy olyan ember aki tanki 1000 tanknak , 100 atom-tengeralatjárónak meg mondjuk 1000 vadászgépnek ad parancsot hogy támadják meg XX-országot, ne lenne valamilyen felhatalmazása arról, hogy megtudjon dolgokat és esetleg bele -ne tudjon szólni!
Éppenséggel a pentagon is ennek a titkos katonai komplexum része, és hallottam és olvastam is hogy a pentagon rengeteg ufo fényképet kobozott el, vagy dokumentumot semmisített meg!
Tehát a pentagon is közre játszik!
Tudnotok kell, hogy az ufokkal kapcsolatos dolgokat, azért sem tudhatjuk meg igazán, mert amik ezzel a dologgal foglalkoznak, azok sem tudnak róla igazán. Ez azért van, mert ezek a iparágak, vagy szervezetek annyira szét vannak osztva hogy szinte lehetetlen rájönni az igazságra.
Természetesen van valahol egy központja , ami irányítja valahol ezeket a dolgokat! De sajnos ezt a központot nem ismerjük!
Nem tudom ki ír ide a nevemben??? Vicces.
Már évek óta nem szólok hozzá a kérdésekhez, mert nincs sok értelme, mint ahogy az erre a kérdésre írottaknak sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!