Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Ezotéria » UFO észlelések

A kérdés

A pestis (fekete halál) egy földönkívüli vegyi támadás volt? Mi volt ezzel a céljuk?

A pestis idején lejegyezték, hogy mielőtt megjelent a halál kaszált a mezőkön. Mit is jelent ez ?

Furcsa maszkos ijesztő külsejű fekete ruhás, testük egészét ruhájuk ellepő emberek jelentek meg a mezőkön és azt írták kaszáltak a mezőn. Hallották a kaszának a hangját, de a búta ott maradt. Hatalmas bűz jelent meg a mezőn ezek után és másnap megérkezett a pestis és a lakosság 1/3-a néhol több oda lett.


A mai permetező, biológiai hadviselésre emlékeztet a dolog. Ma így írnánk le a pestist. A permet fehér folyadéka, pont olyannak látszik, mint a kasza a hangja is olyan, mint a kaszáló emberé.


Ma értetlenül állunk a fekete halállal szemben, ugyanis olyan gyorsan terjedt és olyan elszeparált területeken jelent meg, mely teljesen lehetetlennek tűnik, figyelembe véve, hogy légi közlekedés nem lévén.


Figyelemre méltó, hogy mindenhol ahol kitőrt a pestis bűzös ködről tesznek említést és az égen megmagyarázhatatlan fényességű fényekről és ezek egyöntetűen megjelennek minden helyen, úgy hogy kapcsolat nem volt ezen területek közt. Ráadsul több ilyen középkori pusztító betegség ugyanilyen bizarr dolgok előzték meg.


Ma felvilágosult emberként, ezt UFO vegyifegyver támadásnak nyílvánítanánk. Gyakran bevetettek a földönkívüliek pusztító fegyvereket az emberek ellen. Hogy más példát ne is mondjak, Szodoma & Gomorrát atombombával pusztították el, mert bűnösök voltak. Most nem részletezem milyen szexuális vagy más bűnökben, de gyakran felmerül a történelemben az a motívum, hogy amikor elszaporodik az ember vagy Istennek (földönkívüliek) nem tetsző dolot csinálunk, akkor megtizedelik a lakosságot.


Lehet, hogy ki akartak írtani minket, lehet hogy csak a lakosságot akarták lecsökkenteni, ezt nem tudni. Tény, hogy az emberek kis része túlélte ezeket a halálos kórokat és immunissá lett ellenük.

Mi lehet az oka, hogy a teremtőink ellenünk fordulnak időnként?Keress kérdéseket hasonló témákban: pestis, földönkívüli, UFO, vegyi támadás, terrorizmus

 2016. jún. 6. 19:09  Privát üzenet  

A válaszok
1 2 3 4
Ki akartak irtani minket. (Nem olvastam el teljesen a kérdést, csak a bevezetőt)

A válasz 64%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/37Időpont 2016. jún. 6. 19:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Vicces, hogy itt az Ezotéria témakörben, hajlamosak egyesek mindent az idegenekre kenni. Nemrég valaki az esös idöjárást is az idegenekre kente.


De, hogy a bugyuta kérdésre válaszoljak. Járványok mindig voltak és mindig lesznek. Az egyetlen különbség, hogy már fejlettebb az orvostudomány. Jelenleg az Ebola és a Zika vírus tombol. Na, ezt is írjuk az idegenek számlájára???


Szánalmasan gyenge próbálkozás, ha mégis az ö művük lenne. De természetesen nem az övék. A higiénia hiánya volt, többek között. Vagy netán a higiénia hiánya is az idegenek műve? És még mi? Soros György is az idegenek műve?A válasz 86%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 50%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/37Időpont 2016. jún. 6. 19:18 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Az volt a céljuk, hogy röhögjenek az ilyen kérdéseken.

A válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/37Időpont 2016. jún. 6. 19:42 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Nem terjedt gyorsan, XVI.-XVII. század közt fertőzött, és a kereskedelmi központok, kikötők voltak leginkább a gócpontok, onnan hordták szét egész Európába.

Nem hinném, hogy a földönkívülieknek ehhez bármi közük lenne, inkább az egyensúlyt szeretné fenntartani a természet, amiért legyünk hálásak, mert az ilyen járványok nélkül már 50 milliárd ember élne, éhezne a földön. Most sem ártana valami hasonló.

A cél mindenképp egy élhetőbb világ. Nyilván jobb lenne mindenkinek, ha csak 1 milliárd ember lakná a földet, és mindenkinek jutna bőven minden, de az orvostudomány útjába áll a természetes szelekciónak.A válasz 30%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/37Időpont 2016. jún. 6. 19:42 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Aha, szóval közel 1500 éve pestisvírussal fertőzték az emberiséget, majd miután nem sikerült kiirtaniuk minket vele, nagyon logikusan pár száz év után újra bevetették ugyanazt a vírust majd megint... és itt vagyunk most, már bőven 7 milliárd fölött.

Igazi pancser idegenek lehetnek ezek :DA válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/37Időpont 2016. jún. 6. 19:43 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Focikatalógus 728x90

Pontosan melyek azok a források, amelyben ezek a jelenségek le vannak jegyezve? Cím/link? Csak, mert azt bárki mondhatja.

Alapvetően az a fura csuklya hozzátartozott egyes társadalmi csoportok (szerzetesek, tanítók, gazdagabb polgárok) mindennapi öltözetéhez, azt pedig ritkán látni a tábla széléről, hogy a közepén hullik-e a kalász, vagy sem. Az is lehet, hogy az illető nem kaszált. A bűzt hullabűznek hívják, amelyet a betegek és a rothadó tetemek árasztanak (ha mentél már el döglött ló ötszáz méteres körzetében, úgy, hogy feléd fújt a szél, tudod, miről beszélek). Az a ,,másnap megérkezett a pestis" meg elég értelmetlen. Ahhoz előbb le kellett volna aratni a termést, kicsépelni, megőrölni: több napos/hetes munka.

Biztos vagyok benne, hogy unalomból írtad ki ezt a kérdést, de ha mégsem, akkor összesen annyit tennék hozzá, hogy irtani rövid i-vel szoktak.A válasz 25%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/37Időpont 2016. jún. 6. 19:43 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Bocsánat! XIV.-XVII. (14.-17.) század közt.

A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/37Időpont 2016. jún. 6. 19:44 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

A céljuk, mint mindig, a teljes pusztítás, a tökéletes, visszavonhatatlan annihiláció. Először az embereket, aztán a teljes földi életet meg akarják semmisíteni. És ami vezeti őket: a kielégíthetetlen mohóság és a vérszomj.


[link]A válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/37Időpont 2016. jún. 6. 19:58 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
dubitus nevű felhasználó válasza:

"A pestis (fekete halál) egy földönkívüli vegyi támadás volt?"

Kizárt dolog! - hiszen biológiai.

Virusokat, bacikat nem a vegyianyagok közé soroljuk!A válasz 77%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/37Időpont 2016. jún. 6. 21:31 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A következő kérdés az lesz, hogy UFO-val lehet barátnőt szerezni? :D

A válasz 60%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/37Időpont 2016. jún. 6. 21:49 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
A Függetlenség napja című filmben körülbelül hány ember halt meg a földönkívüli invázió során?
A NATO el tudna hárítani egy földönkívüli támadást?
Szerintetek egy esetleges földönkívüli támadás során egy házilag készített bunker megvédene? Mit gondolsz?
Tudtok ajánlani olyan filmeket amikben a földi haderő csap össze, földönkívűli/idegen technológiával?
Mit csinálnának a különféle országok, ha holnap jönnének az UFÓ-k támadni?
Au ufo megfogják támadni a világot? (videó lent)

Kérdések az Ezotéria rovatbólKérdések az UFO észlelések rovatból
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!