Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elérni, hogy egy nő kinézzen magának?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem úgy ismerkedik, hogy direkt módon, társkeresőkön, hanem éli az életét, jár különféle közösségekbe, munkahely, kulturális programok, sport, ahol vannak vegyesen férfiak és nők és esetleg kialakulhat valami ilyesmi is, akkor csak a külső számít, hogy megtetszik valaki, vagy más dolgok is, pl hogyan viselkedsz bizonyos helyzetekben, hogyan szólsz hozzá témákhoz, stb. Ezt a kifejezést hallottam már többször, hogy igazából úgyis a nő kell kinézzen magának, az a döntő.
Igen, a nő választ. A viselkedés, kinézet, személyiség egyaránt számít. De tenni is kell a nőért, ne várd, hogy az öledbe hulljon.
ápr. 21. 18:24
2/12 A boldogság nem létezik válasza:
Én anno úgy értem el, hogy nagyon hosszú leveleket írtam nekik... de mivel alapból azt írok mindenkinek, így mondhatni, csak önmagam voltam.
Néha a sírás kerülget, ha erre visszaemlékezem, mert ilyen már nem lesz soha többé. Ami nem azért zavar, mert nem lesz senkim soha, hanem mert már nem lehetek önmagam soha többé, vagy legalábbis nem fogja meghallgatni igazán senki.
Egyetlen barátom van jelenleg, aki meghallgat, de neki se merek igazán hosszan írni, mert mindig csak az a vége, hogy elhagynak emiatt az ismerőseim. Kivéve, ha a másik fél is pont ilyen, amiben már nem reménykedem túlságosan. Rettegek a jövőtől. Nem illek a világba.
ápr. 21. 18:56
3/12 anonim válasza:
A nő választ az nem azt jelenti hogy minden férfihez odamennek.
Vagy hogy nem kell tenned semmit!
ápr. 21. 19:10
4/12 anonim válasza:
Én inkább azt mondom, a férfi választ, a nő dönt. Mivel az első lépést általában a férfi tesz meg a kiszemelt felé. Aztán a nő eldönti, fogadja-e ezt a közeledést. Persze, vannak határozottabb nők, akik oda mennek a férfihoz, de ettől még nem lesznek sikeresebbek a párkapcsolat terén.
ápr. 21. 19:43
5/12 anonim válasza:
Jól kell kinézni vagy gazdagnak kell lenni. Legjobb, ha mindkettő.
ápr. 22. 08:05
6/12 anonim válasza:
Nézzél ki jól. Ez a "legegyszerűbb" módja, hogy KINÉZZEN magának...
Ha annyira nem nézel ki jól, akkor legyen jó dumád, legyél tipikus "szófosógép" és legyen annyi bátorságod, hogy odamész boldog boldogtalanhoz.
Ha ez sincs meg, akkor legyél rohadt gazdag és magamutogató, státusz szimbólumokkal menőző.
Ha ez sincs meg akkor mindegy. Még az is működhet ha mindenből kicsit átlag feletti vagy, egyikből sem kiemelkedően jó.
ápr. 22. 08:12
7/12 anonim válasza:
Magabiztos fellépés, jó humor a férfiak részéről elengedhetetlen.
ápr. 22. 12:03
8/12 anonim válasza:
A férfi legyen magabiztos, sármos, legyen humora, és jól nézzen ki. Ha jól nézel ki, akkor kinéz magának a nő.
ápr. 22. 19:16
9/12 anonim válasza:
Szerintem amúgy nem minden a külső jó hát ez a mai világban már a legtöbb nőnél nem így van mert számít nekik a kocsi a pénz meg még sorolhatnánk....De amúgy adj az öltözködésre, legyél udvarias, meg amúgy szerintem az is számít hogy hogyan tudsz kommunikálni ne ilyen nyögvenyelősen....
ápr. 22. 19:21
10/12 anonim válasza:
2. Mert nehezen viseli a legtobb ember ha a gondjait a nyakukba zuditod.. erre vannak szakemberek ott kibeszelheted, de komolyabb dolgokat a masik emberre terhelni onzoseg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!