Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből az egy szóból ("sajnos")...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből az egy szóból ("sajnos")vehette a lapot? Hogy látni szeretném, hogy tetszik ..

Figyelt kérdés
Egy férfinak azt mondtam, hogy "mostanában sokat dolgozom, és alig futunk össze, SAJNOS" azért emeltem ki ezt a szót, mert ezt szóban kihangsúlyoztam, hangosabban.

ápr. 26. 22:11
1 2
 1/16 anonim válasza:
Szerintem leesett neki, hogy kedveled, de ennél lehet, hogy több kellene, ha azt szeretnéd, hogy lépjen. :D
ápr. 26. 22:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből szerintem senki nem fog rájönni arra, hogy mit szeretnél, és nem is kellene senkinek sem elvárnia, hogy a másik ember kitalálja az ő gondolatait. Sokkal egyszerűbb lenne, ha egyszerűen és nyíltan elmondanád neki, hogy szeretnél vele találkozni. Ja, tudom, minden a férfi kötelessége, a gondolatolvasás is, a kezdeményezés is.
ápr. 26. 23:13
 3/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
No way, h ebbe értelmes ember bàrmit is belelàsson.
ápr. 27. 07:27
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Dikk
ápr. 27. 10:57
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Az azért szomorú (vagy nevetséges, nem tudom), hogy miközben a nők egyenrangúságot akarnak, és a pokolba kívánják a régi világot, addig még mindig ott tartanak, hogy leragadnak a szempillarebegtetésnél, a hajcsavargatásnál, a játszmázásnál, és mindent továbbra is a férfiaktól várnak el. És ha bajba kerültök, akkor is rögtön rohantok, hogy a férfi védjen meg benneteket. Biztos, hogy jár nektek az egyenrangúság?
ápr. 27. 11:07
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez a sajnos ez kb önsajnálat, és ha hozzá tetted volna hogy jeleleg sajnos ez a helyzet, de ekkor és ekkor már tudunk találkozni, az pozitiv. Így viszont minden normális embet időpazarlásnak tekinti ezt.
ápr. 27. 11:12
 7/16 A kérdező kommentje:

6:nem álkt szándékomban találkozóra hívni, csak azt jegyeztem meg, hogy az elmúlt időszakban ritkábban futunk össze.

Ezek amúgy véletlen összefutások, és gondoltam közlöm, hogy ezt sajnálom, amiből következne, hogy gyakrabban összefutnék vele...miért is? Mert látni szeretném..de miért? Mert vonzódom hozzá..

ápr. 27. 11:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
És akkor miért nem közlöd vele ezt egyenesen? Miért nem hívod el őt valahová? Addig fogsz játszmázni, amíg egy élelmesebb nő lecsapja őt a kezedről. Bár valószínűleg akkor megint a férfi lenne a hibás a szemedben, mert nem vette észre, hogy te egyetlen szóba burkoltan utalgattál valami homályos dologra, ahelyett, hogy őszinte lettél volna vele.
ápr. 27. 12:05
 9/16 A kérdező kommentje:

Én még ilyen konzervatív vagyok, iszonyat kellemetlen dolognak tartom, hogyha a nő hív találkozóra egy férfit.

Nálam max ezek az apró jelek férnek bele, más nem.

Ha elviszi más, akkor vigye.

ápr. 27. 12:21
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak addig vagytok konzervatívok, amíg az nektek kényelmes és előnyös. De ha arról lenne szó, hogy oké, akkor térjünk vissza a régi életmódhoz, és kizárólag a nő feladata legyen pl. a házimunka, akkor hirtelen minden nő prüszkölni kezdene. Nem akartok a múltban élni, mégis mindig arra hivatkoztok, amikor nektek kellene valamit tennetek.
ápr. 27. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!