Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális még?

Figyelt kérdés

Az a mai kapcsolatokban hogy a nő főz rendszeresen és figyel is hogy mindig főtt kaja legyen.

És nem veti a férfi orrára ha éhes főzzön magára..

tegnap 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Amennyire normális, hogy a mai férfi egyedül tartja el a családot.
tegnap 21:06
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
De mondjuk én férfiként a munka mellett nyírom a füvet, javítom a dolgokat a ház körül. Lapátolom a havat ha van, javítom a beázást, festek. Javítom a gépeket, beállítom a kütyüket. Akkor ezek mellett ne legyen már nagy szó, hogy csak a nő főz, mert főzni pl utálok és nem is vagyok jó benne.
tegnap 21:16
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Minden nap van hólapátolás meg beázás? Azt se tudod, hogy a kérdező kertes házban lakik-e. Panelban mit javítasz minden nap?

Nem kötelező főzni. Egyél szendvicset!

tegnap 21:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális kapcsolatban a felek kölcsönösen sütnek, főznek egymásra. Az a férfi, aki ezt mindig a párjától várja, nem férfi, hanem egy követelőző kisfiú, akinek nem sikerült felnőnie.
tegnap 21:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit eszik ha nincs mellette nő?
tegnap 21:48
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

2 pláne hogy nincs is hó 😅

Ezek nem mindennapi dolgok, mint a főzés. Füvet nyírni meg pl festeni én is tudok.

tegnap 22:09
 7/17 anonim ***** válasza:
35%

2 es vagyok.

Hó is csak egy példa volt, a sok közül, amit én csinálok a házkörül. Nálunk Kanadában elég sok hó van. A feleségem imád főzni, én pedig nem. Ennyi. Megosztjuk a feladatokat. A sok telepi pitbull aki rögtön lepontoz gondolhatna arra, hogy nem csak pesten panelban laknak emberek, és a youtube short nézegetésen kívül mást is lehet csinálni a házkörül.

Panelban is lehet mit csinálni. Mondjuk mosogatni, takarítani, porszívózni. A kutyát levinni, a gyerekkel tanulni. Tudom, kérdező azt se mondta, hogy van gyereke vagy kutyája. De ezek példák.

A kérdés a főzésre irányult, szerintem a másik kizsákmányolása nélkül is el lehet úgy osztani a feladatokat otthon, a napi szintü feladatokat is, hogy a nő főzzön és férfi elmosogat utána, stb.

tegnap 22:27
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

Tehát a nő főz, a férfi pedig minden mást megcsinál ezalatt? Biztos, hogy ez tényleg így zajlik?

tegnap 22:42
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

Komoly gondjaid vannak a szövegértelmezéssel.

Nem azt, mondtam, hogy mindent megcsinál, csak, hogy pl azokat is lehet csinálni.

Szószerint azt írtam, hogy "kizsákmányolása nélkül is el lehet úgy osztani a feladatokat otthon" . 50-50.

A feleségemnél sose volt kérdés a főzés. Tényleg szereti és szeret vele örömet okozni, nagyon jól is csinálja, nagy szerencsém van vele.

tegnap 23:04
 10/17 anonim ***** válasza:

Ismerős körömben, sokaknál a férfi oldal kb egy tükörtojást jó, ha meg tud csinálni, de ez tényleg majdnem mindegyiknél más. Van olyan páros akiknél a teljes mértékben a férfi főz, van olyan ahol teljes mértékben a nő. Van olyan ahol rendelnek/készen vesznek. Nálunk meg olyan, hogy a benti konyhás dolgokat a barátnőm csinálja, viszont a grill sütővel, a bográccsal, a kemencével én játszok. Ez egy olyan dolog amiben a két félnek kell kiegyezni, mi a játék szabály, mert sok megoldás van. Szerintem sokan túl gondolják a dolgot, aztán zéró megbeszélés, tervezés, aztán meg csodálkoznak, hogy üvöltve veszekednek, meg szakítás, válás, és hogy rossz a kapcsolat.

#2-es szerintem semmi rosszat nem mondott, mivel van ott náluk is egy olyan közös norma ami mindkettőnek jó, és ez a lényeg benne.

ma 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!