Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal kapcsolatba...

Barátság extrákkal kapcsolatban hónapok után a lány komolyabbat akarna, mondtam, hogy nem vagyok szerelmes, felajánlotta, hogy csak szex akkor. Belementem, rövid programokkal. Volt, hogy továbbra is jól működött így a dolog hosszu távon?

Figyelt kérdés
aug. 3. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem vagy szerelmes, miért fekszel le vele?
aug. 3. 08:32
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

"Ha nem vagy szerelmes, miért fekszel le vele?"

Mondjuk mert nem egy XIX. századi romantikus regényben élünk?

De ezzel az erővel: a sok nőci a tinderről, ha nem szerelmes, akkor miért találkozgat kvázi ismeretlen csávókkal, és hívatja meg magát?

aug. 3. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha érzelmek vannak, hosszútávon nem fog működni, serulni fog. Tőled függ, hogy mindezt kihasználod avagy tudomásul veszed és lezárod.
aug. 3. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Itt az a kérdés hogy a te testi kielégülésed fontosabb e mint az ő mentalis egészsége.

Hosszú távon ezután ő sérülni fog mert a remény mindig ott lesz benne.

aug. 3. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:
17%

2 - a kulturált viselkedéshez felül kellene emelkedni az állatias ösztönön!

A barátság extrákkal nem más, mint az alantas állati dolgok kiélése - semmi több. Aki többet lát bele, hazudik!

Ahogy 3. mondta: ha pedig érzelmekkel vegyül, ez sem tartható fenn soká...

aug. 3. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
#5 Ez számodra gond? Maga a szex és a vágyak megélése ösztönös. Érzelmekkel együtt már más.
aug. 3. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:

" alantas állati dolgok kiélése"

Igazi főnyeremény lehet, aki az érzekiségre, mint alantas állati dologra tud csak gondolni...

aug. 4. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Miért esik rosszul hogy már nem szerelmes belém?

Van egy fiú barátom aki sokáig szerelmes volt belém, de nem jöttünk össze. Feladta, már más csajokkal szexel, nem szerelmes már belém. Miért esik rosszul ha nem akarok vele összejönni?

1 honapja még nagyon szerelmes volt belem most meg elhagyott es vigan eli az eletet mintha en sosem lettem volna neki. Csak megjatsza vagy lehet hogy...

Nem tudom elkepzelni azt h elfelejtett. 1 honapja még nagyon szerelmes volt belem. Aztan sokat veszekedtunk, menekulni akart abbol a helyzetbol es elhagyott. En ezt nem birtam elfogadni. Letiltott mindenhol de messengeren csak korlatozott. Napi szinten teszi ki...

Mennyire normális hogy sosem szeretett és sosem volt belém szerelmes egy lány sem és már 28 éves vagyok?

Barátnőm eddig nem volt, szűz már nem vagyok 2 lánnyal volt korábban kapcsolatom de csak testi dolgok voltak. Szerelmes sosem volt belém senki. Mennyire normális ez? Nem azért nem volt mert nem akartam volna, vagy érzéketlen lennénk, hanem egyszerűen nem találok senkit...

Szerintetek szeret és izgalmas vagyok neki azért jön mindig visza? Szerelmes?

A hideg-meleg játszmázásomnak köszönhetően mindig elérem, hogy a férfi kikössön velem. 2 hónaponta eltávolodik, de ahogy játszmázom hol hibáztatom hol halálosan szeretem egy idő után mindig visszajön. Rövidebb kirándulások, szex van már 1 éve így. Haverok, család előtt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!