Mit jelent az, hogy perverzió?
Figyelt kérdés
konkrétan mit jelent? Azt hallottam, hogy "mindenkinek Van valami perverziója" de ez mit takar?2012. ápr. 11. 14:04
1/4 anonim 

válasza:

válasza:én például rajongok a kecskékért...
2/4 anonim 

válasza:

válasza:A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől. Eredeti definíciója szerint "elhajlás az eredeti jelentéstől vagy tantól", szó szerint elfordulás a normáktól. A perverz szót többnyire pejoratív értelemben használjuk az ilyen viselkedést követő személyekre. A perverzió különbözik a deviáns viselkedéstől, ami a társadalmi szabályok szándékos felrúgását jelenti (bár a kettő vonatkozhat egyazon fajta viselkedésre).
3/4 anonim 

válasza:

válasza:pl. én szeretek fájdalmat okozni magamnak ott lent :)
szerintem ez perverzió!
4/4 anonim 

válasza:

válasza:perverz az, ami "nekem" nem teszik, bár mások szívesen/örömmel csinálják....
Kapcsolódó kérdések:
Helytelen. De hogyan tovább?
Olyan röviden írom le ahogy csak lehet :) Szóval van egy srác, legyen Tibi. Régóta ismerem, de volt hogy egy év egyáltalán nem beszéltünk. Neki közbe lett barátnője(most már több mint 1 éve együtt vannak). Egy közös haverunk által mi megint jóba lettünk Tibivel,...
Fiúk! Baj, ha egy lánynak "perverz" humora van?
Úgy értem, hogy bármiből képes kihozni valami szexszel kapcsolatos dolgot. Tényleg, bármilyen mondatból, szóból. Ti ezt visszataszítónak találjátok?
Mert mondjak azt, hogy perverz vagyok? L/14
Minden fiu azt mondja, hogy perverz vagyok. De nem ertem hogy mert. Segitsetek kerlek!
Ismertek valami perverz szövegű angol zenét?
pls linkeljetek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!