Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönne belsőre egy ilyen lány?
Egy olyan lány, aki erősen spirituális beállítottságú, mások szerint bölcs, életvidám, pozitív, jószándékú, szeretetteljes, sohasem bunkó, de ennek ellenére határozott és magabiztos.Sportos, rengeteg energiája van, mindig csinálna valamit.Sokat olvas.
Csendes, de ennek ellenére kedves.
Ha a spirituális beállítottság nem azt jelenti nálad, hogy hiszel mindenféle hülye horoszkópnak (90%-uk szerintem átverés), és a felsoroltak mellett még esetleg szeretsz túrázni/sétálni a természetben (azért nem kell nehézterepes 6-7 órás, sárban mászkálásra gondolni), akkor annyira bejössz, hogy pont az ilyen nőket keresem. A horoszkópos bohóckodás mellett esetleg még a korod lehetne kizáró ok (ha a 25-höz képest sokkal fiatalabb, vagy idősebb vagy).
Szóval röviden: be
Hát írtam, mit jelent a spiritualitás nekem.Mondhatnám úgy is, hogy lelki életet élek.
Ja és a külsőmre is ugyanennyire figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!