Valai jó ötlet ezeken kivül?: zuhanyrózsa,ujjak,zöldség-gyümölcs,tárgyak. ? A másik,hogy van egy maszírozógépem,és azzal szoktam minden nap masztizni. Mindig van orgazmusom.Nem fog tőle kinyulni a bőröm?(elég erősre teszem a gépet). A harmadik kérdésem: Porszivóval ti hogyan szoktátok csinálni? A negyedik: nem szeretnék gumit venni,de a tárgyakat lekéne vmivel takarnom.Ti mivel szoktátok? Légyszi normális válaszokaat:)) 18/L
Ha hülye kérdéseknek tartod,huzz innen;) 2. válaszoló: igen,az. a többit meg haggyuk:D
2012. szept. 30. 21:48
5/14 poiu válasza:
Sokkal egyszerűbb lenne venni egy vibrátort. Az élmény nem a tárgyakon múlik (cukkini vs uborka), hanem amit képzelsz hozzá. Ez remélhetőleg egy átmeneti állapot. Nem lenne jó, ha a kígyó uborkára fixálódnál, amikor van egy rendes pasid. A vibrátort viszont bevetheted bármikor, pasizós helyzetben is. 18 évesen számíthatsz rá, hogy bekövetkezik. (Ha nem esel szerelembe a pórszívóval.)
2012. szept. 30. 21:50
6/14 poiu válasza:
Ja: zuhanyrózsa, csak kívül, a hüvelyedet ne mosd léci.
2012. szept. 30. 21:51
7/14 anonim válasza:
Hát figyi, látom már unod az eddigi eszközöket, de ezeken kívül én sem tudok más egyedi módszert. Én nekem is van egy ilyen masszírozó gépem az inkább ilyen székre rakható betét féleség abba vannak ilyen henger szerű dolgok amik ugye vibrálnak én az egyikkel szoktam azt csinálni hogy ráteszem ilyen lábtartóra majd úgy ülök rá hogy az ajkaim közé teszem az egyik hengert aztán bekapcsolom annyira jó érzés hogy jó kis orgazmusom szokott tőle lenni, persze biztonság kedvéért egy ilyen puha selymes lepedővel leszoktam fedni feszesre az még jobb :) Ennél egyedibbet nem tudok.
2012. szept. 30. 21:54
8/14 anonim válasza:
Utolsó ahogy leírtad nekem meg felállt...:DDD
2012. szept. 30. 22:01
9/14 A kérdező kommentje:
köszi ;))
2012. szept. 30. 22:13
10/14 anonim válasza:
Nyalasd ki magad velem. Ennél jobbat te sem tudnál:P:D
Van egy fiú aki nagyon tetszik, de nem tudom hogy barátkozzak vele össze, amúgy az az igazi laza srác, zenekaros pólók, gitározik stb. hogy barátkozzak össze vele, vagy hívjam fel a figyelmét magamra?
Pár hónapja dolgozom egy cégnél, mint alkalmazott. Van nálunk egy nagyon fincsi kis pénzügyes, irodista srác. Kedves, mosolygós és nagyon jól néz ki! Sok dolgunk nincs egymással a munkahelyen, nem is látom minden nap. Nem is igazán beszélgettem még vele, csak néha...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!