Miért menekül a szerelem, a boldogság elől?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:kedves kettes a magad nevében beszélj!
Vannak emberek akik félnek a kötöttségektől, tudják maguk is, hogy boldogok lennének de nem merik mert azt hiszik ez korlátozni fogja őket.
Sajna tudom milyen ilyet átélni!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Itt nyavalyognak, hogy itt a nyár, de mégsem lesz az igazi, mert nincs aki átölelje, meg szeresse őket...Miért nem lehetnek szingliként boldogak? szerintem szánalmas hogy ennyire függnek másoktól-.-
Ott van egy fiú,akibe szerelmes vagyok,és ha 1cm köztünk a távolság is,akkor nem merem megcsókolni,inkább elmegyek.:( De szeretném megcsókolni nagyon,csak ha ott a lehetőség nem élek vele.Hogy vegyem rá magam,hogy megcsókoljam,és ne mennyek csak úgy el? :(
Viszonylag korán (korban),és hogy meg maradt-e még a szerelem! Várom mindenki válaszát és légyszi kort és nemet is írjatok!
A páromnak karácsonyra csinálok egy videót, ami lényegében annyi lesz, hogy közös képeink lesznek végigvetítve zenével. De szeretnék a képekre idézetet is írni, de nagyon nehéz találni a neten. Aki tud nagyon jó oldalt, vagy csak simán ismer egyet-kettőt az írja le legyen szives:)
A sors ördögi kört játszik velem.. Azaboldog vok utána valami vagy valaki elszomorit,aztán valaki megint feldob,aztán megint visza mélybe..megint vidáman..utána szomorúan..stb.. Érzelmi hullámvasút :'(( Félek már boldog lenni..és ha az vok akkor is.....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!