Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, akik nem találnak...

Fiúk, akik nem találnak maguknak normális barátnőt, ill azt hajtogatják, hogy csak a foglaltak normálisak, a többi pedig beképzelt, nem gondoljátok, hogy kissé elfeledkeztek a magányos aranyos lányokról, akiknek ez talán rosszul esik?

Figyelt kérdés
Az ilyen lányok nem fognak itt jelentkezni, hogy "én pedig normális, aranyos csaj vagyok" ....
2013. aug. 3. 01:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
háát és miért nem? könnyebb lenne az élet....
2013. aug. 3. 01:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Há' pedig jó lenne, ha jelentkeznének!
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hol jelentkeznek? Mert szórakozóhelyen nincsenek ilyen lányok, az utcán nem ismerkednek, a többség neten sem, akkor mi maradt?
 4/18 anonim ***** válasza:
Arra nem gondolnak,de ha valaki a boldog kapcsolatáról beszél,akkor viszont mondják,hogy nekik ez rosszul esik.
2013. aug. 3. 01:10
 5/18 anonim ***** válasza:

csak azért mondjuk mert mi nem ismerünk egyet sem

vagy épp nem tartjuk aranyosnak vagy valamilyen más ok miatt kizárt

2013. aug. 3. 01:15
 6/18 anonim ***** válasza:
Jó is lenne ha jelentkeznének. :D
2013. aug. 3. 01:17
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
nagyon sok normális lány tett fel itt kérdést, sokan pedig bunkón letámadtátok sértegettétek őket, talán ezért...
2013. aug. 3. 01:23
 8/18 anonim ***** válasza:
jajj istenem, a kérdező sem beszél komolyan...JELENTKEZZ, DE NE CASTING-RA!
2013. aug. 3. 01:23
 9/18 anonim ***** válasza:
Mutass pár jelentkezőt, hátha még igazad lehet. A hűségemet így sem fogom eldobni (pedig reménytelen), de érdekelne.
2013. aug. 3. 01:24
 10/18 Balanus_concavus ***** válasza:
Nem, nem gondoljuk, mert nem érdekel minket. Csak a kiszemeltünkkel foglalkozunk, nem más lányok lelkivilágával.
2013. aug. 3. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Létezik normális fiú?

Szerintetek van olyan fiú aki normális?Tudom , hülye kérdés de a lányok folyton ezen aggodalmaskodnak.É bevallom engem is érdekel hogy van e olyan fiú aki kedves kicsit úriemberesebb de mégis vannak hibái de viszont nem papucs? Ezen agyalunk a lányokkal és kíváncsi lettem , hogy van-e ilyen fiú?!

Fiúk! Akinek sikerült számára vonzó és jellemre is kedves, aranyos, hűséges, normális barátnőt találnia, nektek hol és hogyan sikerült?

Én már kezdem feladni a reményt, félek, hogy talán nem is létezik olyan lány, amilyet keresek egy aranyos, pici, kedves, hűséges, megértő, humoérzékkel megáldott, értelmes, érzelmes, érzékeny, gyengéd, odabújős, szeretgetős lányra vágyom, de talán túlságosan is magasak...

Hol ismerhetnék meg kedves, aranyos, normális lányokat? 21/f

Szórakozó helyeken sajnos lehetetlen olyat találni aki normális kapcsolatra vágyna :/

Hol ismerhetnék meg velem egyidős normális, aranyos, kedves lányokat? 21/f

Szórakozóhelyeken normális lányt nem igazán lehet találni. Társkeresőkőn pedig ha van is normális lány akkor is tízből egy ha válaszol :/

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!