Fiúk, akik nem találnak maguknak normális barátnőt, ill azt hajtogatják, hogy csak a foglaltak normálisak, a többi pedig beképzelt, nem gondoljátok, hogy kissé elfeledkeztek a magányos aranyos lányokról, akiknek ez talán rosszul esik?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:csak azért mondjuk mert mi nem ismerünk egyet sem
vagy épp nem tartjuk aranyosnak vagy valamilyen más ok miatt kizárt

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek van olyan fiú aki normális?Tudom , hülye kérdés de a lányok folyton ezen aggodalmaskodnak.É bevallom engem is érdekel hogy van e olyan fiú aki kedves kicsit úriemberesebb de mégis vannak hibái de viszont nem papucs? Ezen agyalunk a lányokkal és kíváncsi lettem , hogy van-e ilyen fiú?!
Én már kezdem feladni a reményt, félek, hogy talán nem is létezik olyan lány, amilyet keresek egy aranyos, pici, kedves, hűséges, megértő, humoérzékkel megáldott, értelmes, érzelmes, érzékeny, gyengéd, odabújős, szeretgetős lányra vágyom, de talán túlságosan is magasak...
Valahogy elegem van már a gyermeteg lányokból...
Családot is alapítanátok egy ilyen lánnyal?:)
Szórakozó helyeken sajnos lehetetlen olyat találni aki normális kapcsolatra vágyna :/
Szórakozóhelyeken normális lányt nem igazán lehet találni. Társkeresőkőn pedig ha van is normális lány akkor is tízből egy ha válaszol :/
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!