Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a melleimet, mert kicsik. Nem merem megmutatni a barátomnak, elfogadná vagy nem? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
(75C-s melltartót hordok). Félek a barátom előtt levenni a melltartóm, hátha nem tetszene neki.2013. okt. 4. 17:28
2/20 anonim válasza:
pffff... baratnom 75b-s es nincs azzal semmi gond. nem kell az ilyenek miatt aggodni :)
3/20 A kérdező kommentje:
Igen komolyan gondoltam, kérdezem!
2013. okt. 4. 17:30
4/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ha szeret akkor elfogad, de akkor is..
2013. okt. 4. 17:30
5/20 anonim válasza:
ugye kb 14 éves vagy? a punciddal véletlenül nincs bajod vagy a kisujjadnak a méretével? o_O
ha szeret a barátod úgy fogad el téged ahogy vagy!!!
6/20 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. És a MELLEIMMEL van bajom!
2013. okt. 4. 17:33
7/20 anonim válasza:
a 75 c egy teljesen jó méret, nekem az jön be
ha már egy pasi oda jut, h leveszi a csaj melltartóját, nem fogja abbahagyni csak mert nem jön be neki a mellméret
8/20 anonim válasza:
Én például kimondottan a kis mellű csajokat szeretem és nem azokat akiknek már lóg. Főleg ha kicsi és formás, akkor csodaszép. Az, hogy mekkora a melled, az látszik felöltözve is. Tuti nem számít a barátod sem hatalmas mellek előbukkanására, szóval NO PARA!
10/20 anonim válasza:
A 75C mióta kicsi? Én a volt barátnőm A-s mellét is elfogadtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!