Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta kell személyi az óvszer vásárláshoz?
Van valami hülye törvény, hogy szexuális segédeszközt csak 18 éven felülieknek lehet eladni.
Auchanban meg Tescoban láttam a pénztárnál kiírva.
Na most mi minősül segédeszköznek? A vibrációs gyűrű (Durex Play), meg a síkosítók, de úgy fest a gumit a gumit is valamiért szeretik oda sorolni, pedig az egészségügyi dolog. Szerintem.
Ilyenkor kérd a panaszkönyvet, és hivatkozz a törvényre, miszerint a síkosító segédeszköz, te viszont gumit vettél, így hagyjanak már lógva. Egyébként ez is f**zság, mert ha egy tini lány nem nedvesedik de szexelne, akkor cisnálják szarul fájjon neki, frusztrálja a dolog, hogy nem tud elélvezni csak mert 18 évnél fiatalabb a barátjával együtt és nem vehet síkosítót?
És aki azért venné, hogy otthon önfeledten maszturbáljon, mert az egészséges női szexualitásnak elengedhetetlen része lenne, hogy masztizzanak a csajok, hogy megismerjék a testüket, bár a fiúknak is "kell", mert nem árt megtanulni visszafogni magunkat, megtanulni elnyújtani. És aki ezt síkosítóval akarja az miért is ne vehetne???
Szóval nettó hülyeség
Kapcsolódó cikk:
Annak viszont örülj, hogy fiatalos vagy! :)
Így 30-on túl ha éppen frissen vagyok borotválva, van hogy végzős gimisnek néznek. Élmény olyankor cigit venni. XD
A sarki sikátoros kis eldugott ABC-ben 12 évesnek is kiadják, hidd el. Személyi nélkül is még most is.
Persze ilyen Rossman, meg Tesco ezek már konfrontáltabb helyek. Csak azért mondom h ha nagyon zavar ez a személyi elkérős dolog, igaz a helyzeten nem változtat, de legalább nem teszik föl a kérdést... ;)
18 év alatti is vehet óvszert
síkosítót nem, nem tudom miért de azt nem
de óvszert akár 12 évesen is vehetsz
az a nő hülye
Na jó, akkor csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: hagyjuk már ezt a miért kéri el meg fiatalos vagy témát! AZ ÓVSZER AZ NEM szexuális segédeszköz!!! Tehát korhatár nélkül kiadható. Az egyéb termékek, síkosítók, zselék, stb. azok azok. Azt csak 18 éven felüli vehet. De gumit BÁRKI vehet.
A teszkós csaj hülye volt. Nem értem, miért nem mondják el nekik, hogy egyáltalán mit árulnak ott, ahol dolgozik... Ha meg annyi esze nincs, akkor menjen gyártósor mellé, sorban áll a helyéért 120 másik, akinek van elég esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!