Mi a különbség a papucs és a sub férfi között?

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem a második válaszolónak igaza van, ezt annyival egészíteném ki, hogy a szub a nemi életben sem, vagy csak ott nem domináns.
Én szub vagyok, és volt olyan barátnőm, akit az életben irányítgatni, terelgetni kellett, csak az ágyban bújt elő a kisördög, és ott a szolgája voltam. :) Persze imádtam... azóta is ilyet keresek :D

válasza:Megfordítanám a kérdést:mi a hasonlóság a szubmisszív hajlammal rendelkező férfi,és a papucs férfi között?
Az ég világon semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Mármint a nyilvánvalón kívül , hogy a szeretkezésnél szerelem is van. Tehát meg lehet mondani szex alapján hogy valaki tényleg szerelmes beléd? Ha igen akkor hogy? Milyen jelei vannak?
Sajnos a bal mellem nagyobb, mint a jobb :( tudom, hogy ez bizonyos fokig normális, természetes, de az én esetemben szemmel jól látható a különbség. A jobb mellem szép formás, a bal viszont jóval nagyobb és utálom. Emiatt az önbizalmam a padlón van, amikor kapcsolatban...
Az a baj nálam, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyiket érzem. Lehet hülyén hangzik, de sajnos ez van. Szóval arra lennék kíváncsi hogy mi a különbség illetve hasonlóság a két fogalom között. Lécci ha kérhetem akkor normális válaszokat adjatok mert elég fontos lenne.
Miért népszerűbb, jobb a LiveJasmin mint a többi?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!