Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-22 év körüli lányok, Ti voltatok már így?
Sziasztok. 21 éves lányok és azt hiszem belezúgtam egy nálam kb. 18-20 évvel idősebb férfiba... Ő rendőr, én is a rendőrségen dolgozom, onnan ismerem... Az lenne a kérdésem, hogy Ti csajok voltatok már hasonló helyzetben?
Amúgy nincs a dologban semmi "apakomplexus" vagy ilyesmi, egyszerűen csak mostanában jobban vonzódom a álam idősebbekre, mert a velem egykorúak túl gyerekesek :(
Légyszi csak normális válaszokat adjatok! Köszi
Szia!
En meg nem vagyok a te korodban de 17 eves letemre a 21-22 eves fiukkal ertem jobban meg magam.. Ami nem is csoda hiszen a mai vilagban a fiatalok kozott nem igazan talalsz ertelmes,valamire valo sracot.(tisztelet a kivetelnek).
Voltam, viszont nálam valószínűleg tényleg apakomplexus, mert amióta az eszemet tudom, azóta azok a férfiak vonzanak, akikről végül mindig kiderül, hogy 40 fölött vannak.
20 voltam, amikor összejöttem az egyikkel, 2 évig voltunk együtt, közös házat vettünk, de nem működött...most, 6 évvel később már tudok ésszel dönteni, azaz nemet mondani. Örülök, hogy benőtt a fejem lágya, de sokat tanultam abból a kapcsolatból, nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!