Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-22 év körüli lányok, Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-22 év körüli lányok, Ti voltatok már így?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 21 éves lányok és azt hiszem belezúgtam egy nálam kb. 18-20 évvel idősebb férfiba... Ő rendőr, én is a rendőrségen dolgozom, onnan ismerem... Az lenne a kérdésem, hogy Ti csajok voltatok már hasonló helyzetben?

Amúgy nincs a dologban semmi "apakomplexus" vagy ilyesmi, egyszerűen csak mostanában jobban vonzódom a álam idősebbekre, mert a velem egykorúak túl gyerekesek :(

Légyszi csak normális válaszokat adjatok! Köszi

2014. máj. 5. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

En meg nem vagyok a te korodban de 17 eves letemre a 21-22 eves fiukkal ertem jobban meg magam.. Ami nem is csoda hiszen a mai vilagban a fiatalok kozott nem igazan talalsz ertelmes,valamire valo sracot.(tisztelet a kivetelnek).

2014. máj. 5. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez teljesen elfogadott, hiszen ők csak pár évvel idősebbek nálad, nem "gáz" ha össze jössz egy nálad 4-5 évvel idősebbel... De én idén leszek 22, Ő nem tudom pontosan mennyi, de 40 tuti van :( HA jól tudom nincs senkije, modják, hogy elég nagy nőcsábász :) De nem tehetek róla, valami nagyon megfogott benne :/
2014. máj. 5. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Voltam, viszont nálam valószínűleg tényleg apakomplexus, mert amióta az eszemet tudom, azóta azok a férfiak vonzanak, akikről végül mindig kiderül, hogy 40 fölött vannak.

20 voltam, amikor összejöttem az egyikkel, 2 évig voltunk együtt, közös házat vettünk, de nem működött...most, 6 évvel később már tudok ésszel dönteni, azaz nemet mondani. Örülök, hogy benőtt a fejem lágya, de sokat tanultam abból a kapcsolatból, nem bántam meg.

2014. máj. 5. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy az egyik főnököm szintén 20 évvel idősebb nálam... Ő is nagyon tetszett még nem rég, most is még úgy ahogy tetszik, de jelenleg a másik érdekel :( Ők csak 21 éves kis fiatal lányként tekintenek rám, mintha még kisgyerek lennék :( Pedig annyira nagyon tetszik, és bármit megadnék, hogy csak egy kicsit is közelebb kerüljek hozzá :
2014. máj. 5. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak a főnökeidbe szeretsz bele? Nem lehet, hogy túlmisztifikálod és nem is a személybe zúgtál bele, hanem a státuszba amit képvisel? Nem azért mondom, mert ez baj, érthető dolog, így működünk mi emberek.
2014. máj. 5. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem :) Ő nem főnököm, de elég magas beosztású ő is... Nem is egy épületben dolgozunk sajnos...
2014. máj. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!