Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért kerül engem a barátom?
Ne akadjatok már fenn ilyen hülyeségeken... Beszéljétek meg hogy mikor ki megy. Osszátok be az időtöket, ki mikor mit csinál, és utána találkozzatok. Mi úgy csináljuk a párommal hogy hétköznap csütörtökön találkozunk,mivel mindketten tanulunk. Olyankor ő jön nálunk 1-2 órára. Pénteken mindig van elintézni valója, ezért este 5-kor lejön, és estig itt van. Szombaton lemegyek hozzájuk ebéd után, 6 után jövünk nálunk, és estig szintén itt van. Vasárnap 3-ra lemegyek, 6-ig vagyok náluk, hazakisér és megy haza.
Ne agyaljatok ilyen hülyeségeken. Beszéljétek meg, hogy melyik nap ki megy, és lehetőség szerint tartsátok is be. Ne várja el Tőled, hogy mindig te menj hozzájuk, és Te sem várhatod el Tőle, hogy mindig Ő. ;)
Akkor talán mégsem igaz, hogy kerül Téged...
'elvárná, hogy egész héten én menjek hozzá'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!