Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megėrdemlem, hogy utálnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megėrdemlem, hogy utálnak?

Figyelt kérdés

1-1,5 ėvvel ezelött együtt voltam egy lánnyal.3Honapig tartott a kapcsolat.

Törtėnet:

Ez a kapcsolat elėg bonyolult volt, az elėjėn nem akarták engedni a szülei, majd lementem hozzájuk ,mágláttak azonnal megszerettek... szimpi voltam nekik (a szüleinek).

Na, szoval megengettėk a szülei, összejöttünk...Nagyon imádtuk egymást,1 percet nem birtunk ki egymás nėlkül.

Majd megtudta a karesztanyja, hogy együtt vagyunk... na, ö aztán ellenezte a dolgot... Biztatta a lány szüleit,hogy ne engedjėk...

Hogy ėn biztos csak meg akarom dugni stb... ilyeneket mondott nekik.

Majd egy nap (a 3.honapban)az anyja ezt mondta" lányom, beszėlnem kell veletek, szakitanotok kell, mert lenėznek minket a rokonok,azt hiszik, hogy már szexelsz stb...nem szėgyenkezem tovább"

Na, aznap a lány elszökött hozzánk( aludni).Egymást ölelve, sirva aludtunk el.Reggel ėrtejöttek,elvittėk...

Igy szenvedtem/ szenvedtünk 1 honapot. A lány annyira rosszul viselte, hogy depresszios lett, nem evett nagyon lefogyott,minden baja volt... nekem is.

Majd egy nap belėpnek az ajton közölve, hogy mėgis megengedik, mert nem birják nėzni a lányuk szenvedėsėt... ėn azt mondtam hogy "elėg volt ėn nem akarom ezt ...nem szorakoztok tovább"

Azt hallotam a lány mai napig ,szokott sirni ėrtem...

Az anyjáėk utálnak, sosem köszönnek...az apja nekem is jött rėszegen...

Megėrdemlem ėn,hogy utálnak?

Most 18 vagyok, a lány is

Bocsi a helyesirásėrt!

2014. máj. 7. 02:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem jól döntöttél és nem érdemled meg. Mégis mi ez a nagy huzavona, mintha a család elvárná, hogy te az ő parancsukra ki-be kapcsolgasd az érzelmeidet. Az egészhez semmi joguk nincs, biztos azt hiszik csak az édes kicsi lányuk szenvedett te pedig csak meg akartad dugni, nagyon sötétek...

Amúgy 1-2 év múlva még mindig összejöhettek amikor a szülők hatása már közel sem lesz ilyen erős, bár én a helyedben akkor is nagyon meggondolnám, hogy bele akarok-e házasodni abba a családba. Persze ez még messze van és csak egy felvetés.

2014. máj. 7. 07:39
 12/18 menta34 ***** válasza:

#18 az 1 év eltelt ha jól számolom.

Igazából az úgy lett volna stílusos, ha időzíti a "visszatérést" pl. a lány 18. szülinapján:)

2014. máj. 7. 07:41
 13/18 anonim ***** válasza:

# 5/12

jártál más országOKban is?

mondjuk minek ha nem tudsz beszélni az ottani emberekkel...

2014. máj. 7. 11:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Amúgy nagyon szerethették a lányukat ha a büszkeségük fontosabb volt a lányuk boldogságánál...

Mogyi #6, #7, #8 válaszoló :)

2014. máj. 7. 15:57
 15/18 anonim ***** válasza:

(Kėrdezö vagyok)

Nagyon szeretem mėg mindig, ö is engem...mai napig sir ėrtem...

Neki azota sem volt senkije,de a családja miatt nem megy/nem ment.

2014. máj. 7. 18:52
 16/18 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz velük, gyökerek! én csak a lányt sajnálom. remélem mielőbb el tud szakadni onnan mondjuk egyetem miatt vagy akármi.
2014. máj. 8. 10:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Sok hülye szülő van, már bocsánat, akik azt hiszik, hogy jót akarnak a gyereküknek, aztán lehet, egy életre elrontják az életét. Ha még szeretted volna azt a lányt, biztosan visszafogadtad volna, de már azt hiszem, te sem szereted. Ilyen sötét családdal nem lett volna jó együtt élni. De ha a sors úgy hozza, hogy a lánnyal mégis egyszer összetalálkozol, és folytatódik a kapcsolat, akkor ne utasítsd vissza. Majd a Sors eldönti. Nem azért akartátok annyira egymást, mert ellenezték?

Könyvet ajánlok olvasásra: Nagyon szép szerelmes történet, bár van benne politika is (lehet, már láttad filmen, ha nem, olvasd el) Paszternák: Doktor Zsivágó - A 1918-es orosz proletárforr. idején játszódik, sokáig be is volt tiltva, nálunk sem lehetett olvasni, mert megtudhatjuk belőle, milyenek voltak a kommunisták, de a szerelmi történet azért nagyon szép benne. Mindenkinek ajánlom olvasásra. (De ha nem vagy könyvolvasó, akkor kezdetnek olvasd el a Dimphyna Cusack: Ketten a halál ellen című könyvét.)

2014. máj. 8. 13:41
 18/18 anonim ***** válasza:

(Kėrdezö vagyok)

Figyu ne tereld el más irányba a törtėnetet... szeretem öt...mai napig,ha visszagondolok rá sirok... szerelmes vagyok mėg mindig, ės ö is...

Azota ėn sem vagyok boldog, sosem találok hozzá foghatot.

A szülök miatt nem jöttünk össze ..az ėn ėletemet is befolyásolták.Nem mehettem oda, ahova ėn akartam, bizonyos szėmėlyekkel nem barátkozhattam, mert ök nem birták...pl az unokabátyám...ės mėg sorolhatnám.

Szova engem is irányitani akartak/ irányitottak!

Ilyen családtol mindenki elmenekülne... szeretem nagyon, de egyszerüen nem birtam:(

2014. máj. 8. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!