Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a pasi rontja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a pasi rontja el? A lányok sosem?

Figyelt kérdés

Van itt ez a két videó:

http://www.youtube.com/watch?v=Z7dLU6fk9QY

http://www.youtube.com/watch?v=cutpSwtwozQ

mind a két videó kb. arról szól, hogy vigyázzunk mi pasik, mert nem tudjuk, milyen helyzetet hagyunk ki.

Mi pasik. És a lányokkal mi van? Ők nem rontanak el semmit? Akik tömegével válaszra sem méltatnak minket a társkeresőkön? Akik egy "randi" után többet "nem érek rá", mert a pasi nem vallott rögtön szerelmet? Akik facebook-on nyavajognak, hogy óóó de jó lenne valakivel kézenfogva sétálni a Dunaparton - aztán meg a pasi hiva őket buliba "oda nem megyek, ott sokan vannak, ott voltam, de 5 perc után elmentem"? A felületesség netovábbja?

2014. máj. 7. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Mind a két fél ront el dolgokat. Ha egy randi után többet nem akar, akkor nem jöttél be neki, ennyi. El kell fogadni. Ha neked nem jönne be egy csaj, te se akarnál többet tőle.
2014. máj. 7. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudod ez a rabkomédia az én fejemben. Le van làncolva az aki tele van szeretettel és igyekszik a porcelánszívüket nem összetörni és szabadon szaladgálnak azok akik semmivel és senkivel nem törődve taposnak a láncra verteken. Aljas hazugság az egész. Bizalom? Persze. Majd ha felmutatod a láncaid, hogy tudhassuk nem tipor le. Hibázik mindenki amint felveszi a láncot. Vagy mondhatnánk azt is hogy feláldozza magát.
2014. máj. 7. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Én egy percig sem bánom egyik visszautasításomat sem.
2014. máj. 7. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Az SJW (social justice warrior) erről szól. Manapság a nők sokszor rosszabbul viselkednek, mint a férfiak. A legrosszabb fajtájuk pedig az, amelyik maga sem tudja, hogy mit akar.
2014. máj. 7. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
A lányok soha semmiről nem tehetnek, ők angyalok, mindenért a pasik a hibásak, mindenről mi tehetünk, a pandák is miattunk halnak ki. Ez újság?
2014. máj. 7. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
pontosan, tudnám miért is élünk mi férfiak, amikor minden a mi hibánk. Rituális öngyilkosságot kellene végrehajtanunk és meghagyni a tökéletes nőknek ezt a bolygót.
2014. máj. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!