Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet elni igy egy eletet?
20 eves fiu vagyok,de meg soha nem volt senkim es a legaprobb jele sincs annak,hogy ez valtozni fog.nem nezek ki jol es teljesen tapasztalatlan vagyok.
mar mindent kitalaltam,hogy eltereljem a figyelmem a lanyokrol,szinte egesz nap tudok valamit csinalni.itt a vizsgaidoszak,sokat tanulok,aztan kosarazok,edzoterembe jarok,netezek,meccset nezek,zenet hallgatok.
mikor fog elmulni a hianyerzet?ha elvegzem az egyetemet?mert most nap mint nap latok a kelletenel tobb lanyt.
20 éves vagy... Miért élnéd le így az életedet? Tán a jövőbe látsz? Irigyellek...
Nem mindenki az a fajta, aki már 20 éves korára X mennyiségű lánnyal volt együtt! Lehet, h te pont az a fajta vagy, akinek majd az első nagy szerelme lesz az utolsó is!!! :)
"mikor fog elmulni a hianyerzet?"
Szerintem vagy akkor, ha ismerkedsz, és előbb-utóbb találsz egy barátnőt, vagy egybként úgy kb. 50 év múlva.
Én az elsőre szavaznék. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!