Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért csináljátok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért csináljátok azt, ha pasitok van, vagy szerelmetek, és mégis számonkérően viselkedtek velünk jogtalanul, vagy megsértődtök azon, ha elmondjuk, hogy ismerkedünk más lányokkal?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány, de hogyan lehet jogtalanul számonkérően viselkedni?
2014. máj. 8. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy nem is járunk, érzelmileg, fizikailag közünk nincs egymáshoz, csak haverok vagyunk, ennek ellenére számonkéri, puffog, ha más lányokkal is ismerkedem miközben neki van pasija :D
2014. máj. 8. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért mert nem közömbös irantad
2014. máj. 8. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Lacika?!
2014. máj. 8. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj, nekem is van ilyen lány ismerősöm. Mutatok neki valakit, aki tetszik nekem és egyből leribizlizi... Baromira idegesítő és fárasztó tulajdonság... De az sem igaz, hogy nem közömbös irántam, mert ha elhívom, akkor meg mindig leráz.

De akkor mire fel a számonkérés?

2014. máj. 8. 21:49
 6/7 Költőnő? ***** válasza:
Kicsit megzavart a lányok....
2014. máj. 8. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha se beszélj többes számban, mert nem mindegyik lány ilyen!
2014. máj. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!