Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen a barátnőm, most csak azért hagyjam ott?
Mármint, én mutattam neki új dolgokat amikor megismertünk és mivel nagyon akart velem járni nagyon gyorsan gyökeresen megváltozott.
De aztán kezdtem észrevenni, hogy csak addig ilyen amíg töltöm belé az infot, magától nem. Tehát őt nem zavarja a mocsok, a szegénység, a kilátástalanság, csak teng leng amúgy engem meg nagyon zavar és hát én hozom a szintet.
De ha nem lennék mellette akkor dagonyázna az igénytelenségben és néha ettől felfordul a gyomrom hiába szeretem.
Egyszerűen fel nem fogom miért álltam le vele. Ilyen vagyok valamiért, első komoly kapcsolat, aztán iszonyat gyorsan kimélyült. A válogatás helyett (más csajok) inkább a hozott anyagot hoztam rendbe. Nem tudom honnan ez a szokás....
De lehet, hogy váltanom kellene mert kezd kellemetlen lenni.
Másrészt viszont lehet hogy nagyképű gonosz dolog, hogy nem fogadom el úgy ahogy van, nekem is vannak hibáim azért.
Istenem...és még azt mondják, hogy a nők akarják megváltoztatni a férfiakat.
Meg kellene már érteni, emberek, hogy ha valaki juj, de megváltozik hirtelen és homlokegyenest, csak azért, hogy őt válasszuk és ezen kívül más, belső motiváció nincs, akkor ez a változás nem lesz tartós!
Igen, ha ennyire nem egyezik a jövőképetek, az értékrendetek, akkor ez a kapcsolat csak romlani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!