Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok, miért 14 éveshez hasonlítgat?
Figyelt kérdés
20 éves korom előtt semmilyen viszonyom nem volt fiúkkal, még csók se. 4 hónapja kezdtem a nulláról, és azt várja, hogy valamivel kápráztassam el (szex már volt). Azt mondta hihetetlen, h ilyen felkészületlen vagyok, nem vagyok én már 14 éves...2014. máj. 9. 13:18
1/5 anonim válasza:
Bunkó paraszt.
Kellett neked olyannal kezdeni.
Ha nem tetszik (és miért tetszene) akkor dobd ki.
2/5 anonim válasza:
Mert itt teszel fel kérdéseket a helyett hogy kirángatnád a tökéből a lelket...
3/5 anonim válasza:
Szánalmas a hozzáállása ehhez az egészhez. Ha ennyire nem tud megbecsülni, akkor akár ki is dobhatod. Én ilyen emberrel biztos nem akarnék kapcsolatot.
5/5 anonim válasza:
Na te is mellényultál! Igérd meg a nagyfiunak, hogy 3 év mulva (amikor találkoztok) már nagyon el tudod majd kápráztatni szextudásoddal. Most csak ugy ha szemköztvágod egy kalapáccsal. Addig keressen magának mást. (Te meg egy normálisabb F-t aki megbecsül!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!