Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok élvezik, ha elrontják egy átlagos/csúnya fiú kedvét, még jobban a porba tiporhatják önbizalmát, önbecsülését?
A magyar lányok,nők annyira eszméletlen bunkók a nem túl vonzó fiúkkal szemben...a fiatalabban nyíltan kinevetnek,cikiznek,kínos helyzetekbe hoznak mások előtt,míg az idősebbek inkább a levegőnek nézéssel támadnak.Úgy érzem,hogy ez teljesen szándékos a részükről,mindig keresik a lehetőséget,mint ha valamiféle örömöt,élvezetet nyújtani nekik és emelné a saját egójukat,menőbbnek képzelnék magukat ezektől.
Ennyire szúrják a szemeteket az ilyen fiúk,akik nem születtek jóképűnek és nem gyúrnak?Élvezitek a helyzetet,hogy nektek tegyük fel barátotok van,aki jobban néz ki az adott fiúnál és azt bátran lealázhatjátok?Vagy csak valami ösztönös cselekvés?
" az idősebbek inkább a levegőnek nézéssel támadnak."
Itt estem szét a röhögéstől. :'D
Levegőnek nézéssel hogy lehet TÁMADNI?
Nekem pl. van barátom, így nem nézegetek másokat, és ha ezt valaki támadásnak veszi, az az ő baja.
Ha meg visszautasítok valakit, és emiatt rinyál, az sem érdekel.
Biztos sokan játszadoznak ezzel.
Én pl gonosz vagyok, és azt élvezem, mikor valaki szeret, de én őt nem, és 'szenved'.
sok embernek megvan a maga 'játéka'. Nem érdemes velük foglalkozni, majd találsz olyat, aki más lesz mint a többiek:)
Ahhh... És szerinted milyen érzés, amikor egy srác rám néz és megbökdösi a mellette állót (aki a bátyám volt, bár ő ezt nem tudta -.- )hogy "Nézd már milyen ronda!". :D
Ne általánosíts, tényleg vannak eszméletlen bunkók is, de lehet találni egy-két normálisat.
Élvezik bizony,az én önbizalmam is emiatt lett 0,és sosem gondolnak bele a dolgokba.Hiába mondjátok,hogy normális lányok így úgy,biztosan vannak valamerre,de annyira ritka. és szinte lehetetlen megtalálni őket...
Én már lassan beletörődöm,hogy egyedül maradok...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!