Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok élvezik, ha elrontják egy átlagos/csúnya fiú kedvét, még jobban a porba tiporhatják önbizalmát, önbecsülését?
A magyar lányok,nők annyira eszméletlen bunkók a nem túl vonzó fiúkkal szemben...a fiatalabban nyíltan kinevetnek,cikiznek,kínos helyzetekbe hoznak mások előtt,míg az idősebbek inkább a levegőnek nézéssel támadnak.Úgy érzem,hogy ez teljesen szándékos a részükről,mindig keresik a lehetőséget,mint ha valamiféle örömöt,élvezetet nyújtani nekik és emelné a saját egójukat,menőbbnek képzelnék magukat ezektől.
Ennyire szúrják a szemeteket az ilyen fiúk,akik nem születtek jóképűnek és nem gyúrnak?Élvezitek a helyzetet,hogy nektek tegyük fel barátotok van,aki jobban néz ki az adott fiúnál és azt bátran lealázhatjátok?Vagy csak valami ösztönös cselekvés?
Sajnos igen. Mivel megtehetik hogy azt pattintsanak le a francba akit akarnak, igyekeznek ebből kihozni a legtöbbet, azaz a legbunkóbb módokon utasítanak vissza. Leginkább natív rosszindulatból.
Erre mondja a míves angol hogy "small thingz amuse small mindz"
Tessék, itt a videó, ez remekül összefoglalja a lényeget:
"Azt hiszed, engem érdekel a te hű de nagy tapasztalatod?"
Jaaa értem ám :) Amit nem tudsz megcáfolni, arra jön a jolly-joker "nem érdekel" kártya :DDD Az érvképtelen emberek utolsó mentsvára ugye.
Mást meg a gravitáció nem érdekel, aranybogárkám, mégis leesik a fáról.
"A francba már, ha nem tetszi,k akkor még a kezét sem vagyok képes megfogni, szóval shut the fuck up, bitch!"
Ezt lefordítom úgy, hogy mindenki értse: Anyagias ugyan nem vagyok,de felszínes annál inkább. Az sokkal jobb,igazad van :DDD Mint az egyszeri beteg az orvosnál: Gégerákja nincs, csak leukémiája :D És erre még büszke is vagy, ez már a legteljesebb nó-komment.
Parancsolgatni te maximum a saját kis lakkcipőcskédnek, cukorfalatkám. Hogy mikor, mit, kinek írok, abba neked semmi beleszólásod. Ha nem bírod a kritikát, ne ugass be a nagyoknak.
"De ha nem akarod, nehogy elhidd, még a végén rájönnél, hogy a saját előítéleteid miatt nincs nőd, és tuti összeomlana a kis törékeny lelked. Tulajdonképpen minél inkább tiltakozol, annál inkább engem igazolsz a viselkedéseddel."
A természetetek miatt nincs. A tapasztalataim miatt nincs nőm, no meg azért, mert egyiknek sem a taxisofőrje meg a sétáló hitelkártyája akarok lenni, ti meg semmi mást nem tekintetek értéknek. Én járok jobban, ha nem próbálok megfelelni a szomszédos csillagrendszerekig érő elvárásaitoknak, anyagilag és lelkileg is jobban járok, ti meg várhattok 60 éves öreg nagymama korotokig a Mr. Tökéletesre aki soha sem fog megérkezni.
Mellesleg, ha azt hiszed, hogy ti vagytok a boldogság egyedüli és kizárólagos forrása, akkor nagyon háttal ülsz a lovon, szépségem. Hála nektek, és az ostoba turbófeminista szüfrazsett felfogásotoknak, egyre többen ábrándulnak ki belőletek. Nem véletlen van ekkora kereslet a prostikra - épeszű férfi messzire elkerüli a fajtátokat, nem kíváncsi a lenéző, flegma lózungjaitokra.
Újból kaptad a mínuszt.
Én egy szóval nem mondtam azt, hogy nincsenek pénzéhes ribik, csak azt, hogy ne nekik akarjatok megfelelni, mert úgysem tudtok! Vagy ezt is meg akarod valamivel cáfolni? Olyan rosszat mondok én ezzel? Egy.
A másik az, hogy nehogy azt mond már nekem ,hogy te csak úgy bárkivel képes lennél? olyan nővel is, aki neked nem tetszik? Nem az a felszínesség, hogy csak a nekem tetsző emberekkel kezdek, hanem az, hogy hamis reményeket táplálok egy szerencsétlenben, és a legutolsó csövessel is leállok, bár az igénytelenség. Ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy te is egy csövi vagy, mert csak akkor jogos a felháborodásod. Megint csak az előítéletek jönnek a részedről. És igen, a saját érdekeimet nézem, ezért nem volt már hosszú évek óta kapcsolatom, de nem is bánom. Ez megint valami hím-gondolkodásmód lehet, hogy minden nő meg van zakkanva a magánytól. Egyszerűen nincs olyan, aki tetszene, most ezért miért lennék szomorú, és miért állnék össze egy akárkivel? De az, hogy ti erre képesek vagytok, nem a mi elvetemültségünket bizonyítja, hanem azt ,hogy nektek sem igényeitek, sem tartásotok nincs. Ennyi.
Először is, kezdjük ott, hogy nincs értelme annak, hogy a nemek egymásra mutogassanak. Igen, tele van a világ pénzéhes/felszínes/idióta nőkkel, de a linkelt kis szösszenetnyi videó valami eszméletlenül szánalmasan túlzás.
Emellett a férfi oldal sem szent, ugyanannyi söpredék található ott is. És nem, nem csak a gazdag menőcsávócskák között, és nem csak a menő csajozógépek között. Külsőtől és anyagi helyzettől függetlenül is megszámolhatatlanul sok olyat láttam, aminél normális ember megkérdezi magában, hogy ez a fajzat vajon miért él. De ők sem minősítik a férfi nemet! Mind az idióta nők, mind pedig az idióta férfiak az EMBERISÉGET minősítik.
Az itt éppen vitázók közül mindkettő ember nagyszerű díszpéldánya ennek. Az egoista nőstény, aki szexualitásában próbál megalázni minden hímneműt (mert neki jobb a keze, mint a farok :'D), és a szánalmasan személyeskedő hím. Siralmas.
Vannak nem pénzéhes/felszínes nők, és vannak tisztességes férfiak. Velük kellene foglalkozni, nem pedig a férgesére pattogni, azt elemezni, és ujjal mutogatni egymásra.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!