Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Számotokra hogy néz ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Számotokra hogy néz ki az ideális nő? Belső, külső

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
2014. máj. 10. 22:02
 2/11 anonim ***** válasza:

a külsőd máris megfogott :)

a nevedet a helyedben elrejteném xD

20F

3/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyi az alkohol szintem
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Hosszú egyenes haj, szőke, 175 magas, kék szem, szép arc, no smink, igéző tekintet, kis formás mellek, szép kerek popsi:D Belsőre, kedves, bújós, szeresse az állatokat, türelmes, temperamentumos ha kell. :P 17f
2014. máj. 10. 22:06
 5/11 kismutyesz_ ***** válasza:
Belsőleg legyen hűséges, odaadó, figyelmes, vicces, ne sértődjön meg szinte mindenen, és ne féltékenykedjen. De mindenkiben más a szép. Külsőleg meg nehéz megmondani, mert tetszett már szőke hajú lány is (előtte pedig úgy voltam vele, hogy nekem aztán szőke barátnőm nem lesz), meg barna hajú is stb... Szóval meg kéne, hogy ismerjelek, hogy el tudjam dönteni. :) 16/f
2014. máj. 10. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Én látatlanban is téged mondalak most jó?
2014. máj. 10. 22:08
 7/11 anonim ***** válasza:
barna haj, barna szem az alap, tudjon főzni, legyen aranyos és szép ennyi :)
2014. máj. 10. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kívül:

Nem kövérebb nálam, ad magára, de nem a divat vagy egyebek miatt néz ki úgy, ahogy, hanem azért, mert úgy érzi jól magát.

Nem, vagy nem sokkal magasabb nálam.

belsőre:

Nem egy visszahúzódó valaki, és nem is feltűnési viszketeg, inkább a tisztában van magával és ki is van békülve magával-féle. Nem fél kiállni magáért, értelmes, de érzelmes is egyben. erkölcsös, de nem valami vallási okból, hanem mert úgy érzi helyesnek. Lehet vele beszélgetni, vitatkozni is, és nem enged csak azért, mert én vagyok, csak akkor, ha meg tudom győzni.

Nélkülem is egész, értékes ember, nem a szerelem-megváltásban hisz.

Nem függője semminek, vagyis semmi feljebb haladónak, például alkohol, drog, stb.(bár ez lapnak kéne legyen.

Őszinte, megbízható, ő is bízik bennem, nem féltékeny a realitásnál jobban, képes a teljes és őszinte szeretésre, szeretne családot, legalább 1-2 gyereket előbb utóbb.

Nem akar megváltozni értem, és engem se akar megváltoztatni.

kb ennyi.

De nem hogy ilyet nem találtam soha, de a közelében sincs...

2014. máj. 10. 22:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát biztos nem olyan hurkagyurka, mint amilyen te vagy kérdező! :D
2014. máj. 10. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Keress rá, már párszor leírtuk.
2014. máj. 10. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!