Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra hogy néz ki az ideális nő? Belső, külső
a külsőd máris megfogott :)
a nevedet a helyedben elrejteném xD
20F
Kívül:
Nem kövérebb nálam, ad magára, de nem a divat vagy egyebek miatt néz ki úgy, ahogy, hanem azért, mert úgy érzi jól magát.
Nem, vagy nem sokkal magasabb nálam.
belsőre:
Nem egy visszahúzódó valaki, és nem is feltűnési viszketeg, inkább a tisztában van magával és ki is van békülve magával-féle. Nem fél kiállni magáért, értelmes, de érzelmes is egyben. erkölcsös, de nem valami vallási okból, hanem mert úgy érzi helyesnek. Lehet vele beszélgetni, vitatkozni is, és nem enged csak azért, mert én vagyok, csak akkor, ha meg tudom győzni.
Nélkülem is egész, értékes ember, nem a szerelem-megváltásban hisz.
Nem függője semminek, vagyis semmi feljebb haladónak, például alkohol, drog, stb.(bár ez lapnak kéne legyen.
Őszinte, megbízható, ő is bízik bennem, nem féltékeny a realitásnál jobban, képes a teljes és őszinte szeretésre, szeretne családot, legalább 1-2 gyereket előbb utóbb.
Nem akar megváltozni értem, és engem se akar megváltoztatni.
kb ennyi.
De nem hogy ilyet nem találtam soha, de a közelében sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!