Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki mar evek ota tetszik de olyan kiismerhetetlen es meg a legjobb baratja sem tud semmit a szerelmi eleterol ugyhogy a multkor amikor hozzamkerult teloja beleneztem a galeriaba es atkuldtem par videot hatha kiderul beloluk valami. (tudom ez hatalmas bunkosag volt de mar nem tudom visszacsinalni) Nagy makom volt mert talaltam egy videot ahol reszegen uzen a jozan enjenek hogy mennyire elrontotta az eletet majd elkezd dumalni egy csajrol hogy csakis o kell neki. Nem mondja el a nevet szoval mar napok ota gyotrodok hogy kirol beszelhetett es ujra es ujra megnezem hatha valtozik benne valami. Arrol nem tudok donteni hogy mikor beszeljek vele mert mostanaban lesz a ballagas es nem akarom hogy az utolso honapban egyaltalan ne szoljunk egymashoz mert nagyon szeretem. Viszont ha nem mondom el neki csak az utolso napokban akkor meg sokaig fogok szenvedni. Vagy meg is erdemlem? Szerintetek mit tegyek, mikor mondjam el neki hogy megtalaltam ezt a videot es szeretem? Es mit fog ra reagalni, ha nem szeret akkor megutal?2014. máj. 11. 22:22
1/3 anonim válasza:
felejts már el ilyen dolgokat :)ne reménykedj a reménytelenbe
2/3 anonim válasza:
Így is, úgy is undorodni fog tőled, hogy szinte idegenként a telefonjában kutakodtál. Ilyet soha semmilyen kapcsolatban (nem hogy így...) nem csinálunk.
3/3 anonim válasza:
Szeintem mondj el neki mindent oszinten, lehet h haragudni fog, de bem biztos. Ha nem beszélsz vele csak gyotrodsz. Ki tudja, lehet h bejossz neki es nek az fogja érdekelni h a telefonját nezegetted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!