Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok valójában csak azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok valójában csak azzal képesek érzelmesek, kedvesek lenni, aki tetszik/bejön nekik (jól néz ki, izmos, jóképű, pénzes, divatos stb. ), míg a nem vonzó fiúkat élvezettel alázzák?

Figyelt kérdés

2014. máj. 12. 14:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

a lányok döntő többsége érdekember, kérdező...azokkal aranyos, kedves, akiktől hasznot remél

egy átlagpasassal is csak addig vannak együtt, amíg nem találnak nála jobbat

és tudod mit mondok? mi még szerencsések is vagyunk, az 1920-as évek tájékán, ha egy nő megunta a pasiját, finom arzénes kávéval vagy csattanómaszlagos húslevessel eltette láb alól, és jöhetett a következő széptevő...

"Hát nem..."

hát de, szokjál hozzá

"Nem, velem is kedvesek"

jah, amíg hasznuk van belőled, percre pontosan csak addig

"Már megint ez a "pénzes pasik kellenek nektek" hagyjatok már ezzel minket a p**csába. "

mivan kisapám, fáj az igazság?

há' szar má' neked...

"én az életemre esküszöm,h még soha a büdös életbe nem ismertem olyan lányt akinek a pénz számított."

tehát amit te nem látsz, nem ismersz, az nincs, igaz-e?

az egyszeri parasztbácsi esete a zsiráffal...

"Nincs ennyi pénzéhes liba. Főként nem tiniként. Na mind1 mondhatok én bármit is"

de igen, kisapám, van, méghozzá úgy ötször annyi, mint normális lány

hogy te mit hiszel és mit nem, az a valóság szempontjából irreleváns, hitvitázni eredj az Ezotéria témakörbe

a mínuszt pedig kaptad is útravalónak

2019. szept. 25. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!