Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a kicsi vagy a nagy mell a szebb? 20/L
Nekem szerintem átlagos mellem van, és szeretem is de sokan megszolják, hogy kicsi.
Furcsa érzés. Szerintem formásak pedig :(
Áhhá itt van a probléma elásva.
Nem szabad a véleményükre adni. Egyrészt én ugyanannyi srácot ismerek aki a kifejezetten kicsi melleket szereti mint olyant aki a nagyobbat. Te a közepes melleddel a legjobb helyen vagy. Egyébként jómagam is inkább a szolidabb, kissebb melleket szeretem, a közepesig bezárólag.
A legtöbb srác persze megnézi a nagymellű csajokat, ez hogy úgymondjam bele van kódolva az összes férfibe, de ez nem jelenti azt, hogy azt is szereti.
A csajok meg ilyen szempontból baromira szemetek, nem értem miért de imádják leszólni a másikat, főleg egymást. Szóval nem kell rájuk hallgatni, főleg nem elhinni nekik, mert biztos vagyok benne, hogy sokkal szegényesebbek az ismereteik és rálátásuk mint a férfiaknak lévén egyik se férfi.
Nyilván fogsz férfiakkal találkozni akik azt fogják mondani, hogy ők a nagy melleket szeretik és ez így is van rendjén, de a többségnél ha rákérdeznél rávágná kapásból, hogy tök jó, tök nagy.
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!