Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt tapintatosan megmondani egy lánynak?
Ismerjük egymást személyesen is de most neten beszélgetünk.Okos,jó tanuló de neten valami nagyon idegesítő stílusban ír: angol szavakat hasznal folyton a magyar szövegben,duplazza a betűket,írásjeleket,telerakja smileykkal stb.
Így elég zavaros és szinte rossz olvasni.
Van egy olyan érzésem hogy csak nekem csinálja,hogy "lazábbnak" tűnjön de kicsit túllőtt vele a célon..
Hogy közöljem hogy ez idegesítő?
18/F
Nem tudom mit kell ezen izélni, én simán megmondom a másiknak hogy vagy normálisan írsz vagy tiltalak a pcsába :DD
19L
Amikor nagyon durván belelendül ezeknek az alkalmazásába egy beszélgetésetek során, akkor vesd fel neki, hogy:
"Ne haragudj, kérdezhetek valamit? Nagyon élvezem a beszélgetéseinket, de néha már kicsit túl soknak érzem az írásjeleket, a smiley-kat, és a kifejezéseket, amiket használsz. Nem kellemesebb lenne, ha olyan természetesen tudnánk dumálgatni, mint élőben?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!