Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok,185 cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves fiú vagyok,185 cm magas, izmos mert sokat edzettem, de kölyökképű. Így hogy kicsit "gyerekfejem" van van esélyem lányoknál?

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
14 évesen még kölyök is vagy.
2014. máj. 15. 22:33
 2/9 anonim válasza:
küldj képet magadról abból eldöntjük
2014. máj. 15. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Feküdj le aludni szaros
2014. máj. 15. 22:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem a célzást hogy vannak itt 30-40 évesek, de most a velem egykorúaktól várnám a választ inkább.:)
2014. máj. 15. 22:36
 5/9 Andrea Henrietta ***** válasza:
14 évesen nem is lehet más fejed, mint gyerekfej. Örülj, hogy ennyi idősen már 185 cm vagy. És akkor se izgulj ha később is gyerekes marad az arcod. Sok lány bukik a babaarcú fiúkra.
2014. máj. 15. 22:41
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ!

[link] itt egy kép hogy hogy nézek ki, biztos lesz pár válasz, hogy takarodjak csúnyavagy meg ilyesmi ,de szerintetek elmegy?

2014. máj. 15. 22:44
 7/9 anonim válasza:
Ember nemtudom mi bajod van magaddal, egyáltalán nem vagy gyerekarcú.. sőt
2014. máj. 15. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Olyan átlagos kamaszfiú fejed van(ehhez a frizura is hozzátesz). Az hogy kölyökképed van soha nem lesz probléma, 14 évesen elég fura is lenne ha nem az lenne, mivel az vagy
2014. máj. 15. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a babaarc azt jelenti, hogy még nincs nagy szakállad és nem kell naponta borotválkoznod és estére már borostás vagy akkor örülj neki. 14 évesen sima kamasz "fejed" van. Ha nagyon csajozni szeretnél már simán lenne esélyed a lányoknál, de inkább a haverokkal töltsd az időd, a lányok csak megkeserítik a kamaszfiúk életét. Tudom, én is voltam kamasz és lány, szóval még megvan milyen irreális elvárások voltak, hogy milyen legyen is az a kapcsolat. Szóval ne aggodalmaskodj és nehogy az legyen a következő kérdésed, hogy ugye nem kicsi? :D A magabiztossággal lehet a legjobban csajozni. Nekem barátom tényleg gyerekarcú, 29 évesen elkérik a személyijét és elég 4 naponta borotválkoznia. De olyan magabiztos, hogy kb egyből levett a lábamról. Pedig előtte csupa "férfiállat" barátom volt, szóval nem is volt a zsánerem.

24N

2014. máj. 16. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!