Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, a férfi legyen szőrös,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a férfi legyen szőrös, biztos?

Figyelt kérdés

Most akkor hogy van ez?

Nem lehet tetőtől talpig gyantázni az embert állandóan, de hol ajánlott ténylegesen kordában tartani a szőrt?

Pl hónaljnál, intim helyeken mi a helyzet?

2014. máj. 15. 22:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi legyen szőrös!
2014. máj. 15. 22:41
 2/18 A kérdező kommentje:
És pl a fenekénél? Nem kiábrándító, mikor intim helyzetben meglátjátok ? :\
2014. máj. 15. 22:43
 3/18 anonim ***** válasza:
13%

A lányok utálják, gyűlölik, rühellik és mélységesen megvetik a szőrt szinte mindenhol egy férfin.

Ahol egyáltalán NEM lehet: mellkas, has, intim rész, hónalj, (váll és hát természetesen). Karon még páran elnézik, lábon

általában el tudják fogadni.

Legjobb az, ha teljesen szőrteleníted magad, mindenhol. Így jóval nagyobb esélyed van mint szőrös mellkassal pl.

2014. máj. 15. 22:43
 4/18 A kérdező kommentje:

Oké és miért úgy írtad, hogy "a lányok utálják"?

Ha ez igaz, akkor egyedül rohadok meg, mert a genetika szőrös mellkast hozott nekem össze, és nem fogok más miatt törekedni olyan dolog megváltoztatásán, amit amúgy sem tudnék megváltoztatni.

2014. máj. 15. 22:47
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek a szőrös jön be van akinek nem... nekem személy szerint teljesen mindegy. Az exem mindenhol borotválta magát, a mostani párom meg mindenhol szőrös, nem ez számít.
2014. máj. 15. 22:48
 6/18 Andrea Henrietta ***** válasza:
100%
Engem személy szerint a hónalj nem zavar, sem a karok, lábak... de a hát, melkas és csípő-tájékon jobb szeretem a (ha nem is teljesen) de a szőr 80 százalékát eltávolítani. Persze, egy férfi legyen szőrös, de azért ne nézzen ki úgy mint egy csimpánz...
2014. máj. 15. 22:49
 7/18 anonim ***** válasza:
94%

Nekem mindig is a szőrös jött be, szerintem az férfias. Volt már olyan barátom, akinek természetesen volt csupasz a mellkasa, nem zavart, mert nem azt nézem, de ha egy olyannal jönnék össze aki borotválja, ne'adjisten gyantázza magát, azt asszem ott is hagynám... Főleg ha nem hagyná abba.

Én egyedül hónaljnál tudom elfogadni a szőrtelenítést, mert az valóban be tud szagosodni, hiába mosdik az illető. Persze nem feltétel ez se (mármint a borotva :D)

A szőrtelenítés szerintem a nők dolga, és kész :)

29n

2014. máj. 15. 22:53
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Egyetértek az előttem szólóval. Jobb ha van mintha nincs.

17L

2014. máj. 15. 22:56
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, még sem végzetes ügy, megnyugtattatok :)
2014. máj. 15. 22:59
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a borostás pasikat, szóval arcon maradhat, a fanszőr elég ha rövidre van vágva, a hónaljkutyi meg higiéniás okokból jó, ha nincs. De a lába meg kar persze h szőrös legyen, viszont a nagyon szőrös mellkast nem preferálom.
2014. máj. 15. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!