Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk (16-25 kategória) tetszen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (16-25 kategória) tetszenek nektek az ázsiai lányok? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Leginkább kínaira,japánra,koreaira,vietnámira gondolok.Ha tetszik miért ,ha nem akkor miért nem?Illetve külsőleg,hogy vélekedtek róluk?

2014. máj. 16. 22:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik ha valaki nagyon kislányos,de egyébként biztos van ázsiai nő,aki tetszene.Inkább a jelleme számít,a kinézet csak egy dolog.
2014. máj. 16. 22:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem a japán nők tetszenek, az ázsiaiak közül ők viszik a pálmát szerintem.
2014. máj. 16. 22:35
 13/22 anonim ***** válasza:

A koreai és japán nők tetszenek, a kínai és vietnamiak nem igazán. Nem tudom pontosan mi tetszik bennük, egyszerűen tetszenek. Vannak köztük nagyon szépek de tény, hogy elég előnytelen külsejük is lehet. Talán azért tetszenek mert ők tényleg jól néznek ki vékonyan.

27/F

2014. máj. 16. 22:40
 14/22 anonim ***** válasza:
igen 24 F
2014. máj. 16. 22:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Tetszenek, olyan kis aranyosak...

Belsőleg...Nem tudom,egyet se ismerek.De kívülről szépek.

2014. máj. 16. 23:04
 16/22 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszenek. Magyarázatot nem tudnék adni.

24F

2014. máj. 17. 01:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Van köztük amelyik nagyon jól néz ki. Egyébként Ázsiában a 11-12 centi az átlag méret, azok ki tudják ott elégíteni a nőket, mi meg itt rettegünk 15-17 centivel hogy egyáltalán elég-e...
2014. máj. 17. 04:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor vegyük sorba :P Ne szólózzatok a kivételek miatt, az általános statisztikát mondom kinézet és lakhely ügyileg!!!

Kínai: 2 részre osztható. Világos- és sötét bőrű. A sötét bőrűeknek általában magasabb a járomcsontjuk, és szélesebb az orruk. Szerintem a sötét bőrűek között nem igazán vannak szépek. Viszont a világos bőrűeknek általában vékonyabb (még ha alapjában teltebbek is), karakteresebb arcuk van, és a szemük IGAZI mandula formájú. Ők sokkal szebbek. A világos bőrűek vékonyabbak, formásabbak, testileg sokkal arányosabbak.

Vietnámi: Őnekik kicsi kerek szemük van, kerek arccal és furcsa szájtartással. Ők kifejezetten nem szépek. Testileg sem a legjobbak. Laposak. Elől-hátul. Valamint borzalmas a kiállásuk.

Koreai: Hosszúkás arc, szépen alakított szemek. Viszont az idő előrehaladtával iszonyatos kinézetet tudnak produkálni. És általában aránytalan a testük. De még így is 2. helyezést kap a DK-Ázsiai országok között.

Japán: A top. 1. helyezett. Arányos test, átlagos méretekkel. Vékony, szimmetrikus szemek (és ebben az országban a leggyakoribb a feketén és barnán kívüli szemszín, illetve a nem fekete és nem sötétbarna haj DK-Ázsiában). Brutális az anyagcseréjük, így idősödve is, még ha már jelentkeznek is a ráncok (vagy akár már eléggé láthatóak), akkor is gyönyörűek. Egyenes, kiegyensúlyozott a járásuk, határozott a kiállásuk. Ők a legszebbek.

2014. máj. 17. 20:29
 19/22 anonim ***** válasza:
A japánoknál még munka előtt kötelező a torna is....
2014. máj. 17. 22:58
 20/22 _zozo2_ válasza:
32%

Lehet hogy túl késő, de azért megírom hátha segít!

Egyértelműen nem, a barátnőm kínai volt, és eléggé furcsa dolgai voltak.De persze ezt nem csak rajta, a barátaimon is tapasztaltam. Pl. Ez a rohadt anime mániájuk, komolyan, baromira idegesített! Egész nap a tükör előtt a plüssmacikkal fotózkodott!! Aztán azt hiszik minden ami kínai jobb, mint a QQ, Baidu (náluk az a facebook és a google), lenézik a magyarokat, ha csak nem értesz velük együtt mindenben amit mondanak! DE EZT nem kell teljesen komolyan venni természetesen nem mindenki ugyan olyan!!!

2014. jún. 7. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!