Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem tudom, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem tudom, hogyan érjem el, hogy megint belémzúgjon, ha csak futólag szoktuk egymást látni?

Figyelt kérdés

Olyan 3 éve bepróbálkozott nálam egy bulin; bár számomra túl nyomulós volt, ezért nem fogalakoztam vele. Azóta gyakran úgy érzem, hogy rámnéz/engem néz, de ezen kívül semmi(már tényleg nem tudom, hogy valóban engem néz, vagy csak mindig arra bámul, amerre én vagyok.

Szóval csak a külsőmmel tudnám megfogni; tudom, hogy tetszenek neki a miniszoknyák, rövid ruhák, esetleg tapadós ruhák, ezért ha tudom, hogy látni fogjuk egymást, próbálok mindig szexisen felöltözni. Rengetegszer volt, hogy rengeteg pasi próbálkozott be nálam, de ő nem.

A legrosszabb pedig az, hogy úgy érzem, hogy ő az igazi, és, hogy ő is ugyanezt érzi.

21L

2014. máj. 17. 08:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Allj le vele beszélgetni.
2014. máj. 17. 08:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszeru. Ahol osszefutunk, ott nincs alkalmunk beszelni.
2014. máj. 17. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezt részletezd kérlek, mert feltételezem hogy nem az országos csendkirályverseny megyei selejtezőjén szoktatok összefutni. :)
2014. máj. 17. 12:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Varosnapokkor, amikor o vagy a haverjaval van, vagy pedig fellep(mivel fuvoszenekarban jatszik), valamint Isterntiszteletkor szoktuk meg egymast latni.
2014. máj. 17. 13:35
 5/14 anonim ***** válasza:
ÉS istentiszteleten is a haverjaival szokott lenni? :)
2014. máj. 17. 16:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Mondanám hogy dicsérd meg hogy milyen faxán játszottak a zenekarral, de van egy olyan érzésem hogy indulóznak, talán még vonulnak is, lehet sértésnek venné... :D

Melyik város egyébként?

2014. máj. 17. 16:18
 7/14 A kérdező kommentje:

fel szoktak olyankor lepni, ilyen fuvoszenere irt szamokat jatszanak.

Amugy, nem, Istentiszteletkor csak 2 fiu baratjaval szokott lenni, de ahogy vege van a szertartasnak, sokszor oldalt nezek, es mar nincs is ott.

2014. máj. 17. 16:26
 8/14 anonim ***** válasza:
És miből gondolod hogy ő az igazi? Mennyire ismered egyáltalán?
2014. máj. 17. 17:07
 9/14 A kérdező kommentje:

Ismerem masok altal, a viselkedese altal.

Mibol gondolom, hogy o az igazi? Onnan, hogy ugy erzem, hogy sokban hasonlitunk egymasra, plusz az ember azert megerzi, ha megtalalta a masik felet.

2014. máj. 17. 17:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor nincs más választásod, meg kell tanulnod egy hangszeren és be kell lépned a fúvószenekarba! :)

(Vagy rendezz egy házibulit és hívd meg őt is)

2014. máj. 17. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!