Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak barataim, de kozben megsem? Aki hasonlo cipoben van, mit csinal?
Jobb kategoriat nem talaltam, bocsi :)
Szoval vannak barataim, foiskolarol, volt kozepiskolas osztalytarsak. Nagyon jol elbeszelgetunk, elnevetgelunk. Viszont ok mashogy szeretnek kikapcsolodni, mint ahogy en szeretnek. Hiaba hivnak hazibulikba, discoba, beulni valahova. Mindennek az a lényege, hogy igyanak. Én nem szeretem az alkoholt. Lehet maradi vagyok, de nem gondolnam, hogy csak alkoholtol erezheti magat jol az ember.
Legjobb baratnom pedig messze tanul tolem, o jonne el velem sportolni, szinhazba, de mivel messze van, nem tud. Egyedul pedig en sem megyek.
Lehet eroltetni kellene a bulizast? Kesobb megbanom, hogy nem mentem? De most ugy erzem, hogy nem szivesen megyek?
Én is hasonlóképp vagyok, mondjuk kulturális területen dolgozom, szóval itt akad pár művészi hajlammal megáldott ember, akivel tudok menni színházba, múzeumba, stb. De a konkrét baráti körömből senki sem ilyen, mindenki inkább részegen akar partizni, ami tőlem elég távol áll.
Szerintem ne erőltesd a dolgot. Én nem bántam meg eddig, hogy így alakult. Attól még a barátaimmal jól megvagyok, annyi, hogy én hétvégén nem csapom szét magam velük valahol, de józan állapotban bármikor máskor tudok velük találkozni, sétálni egy nagyot vagy beszélgetni.
Micsoda otlet, kedves elso! Ez az opcio nem jutott eszembe! :D
2# De jó lenne, ha nekem is lennenek ilyen ismeroseim a kozelemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!