Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok éve semmi szex, most már nem is hiányzik annyira, jó ez így?
nehogy már elhidd h szexuálisan aberrált vagy. a szex nem létszükség, sokan tudnak úgy élni h az eszük nem csak a szex körül forog, és nem mindennap szexelni kell, mert különben összedől a világ.
sztem normális dolog, gondolom néha azért magadhoz nyúlsz.
nemvagy aberrált.
Te vagy hülye *bammeg :) Az emberek 50%-a LEGALÁBB! ritkán él szexuális életet, vagy egyáltalán nem él 35-40 felett. Ennek lehet oka, hogy nem kívánják a dolgot, vagy nincs partner, ennyi.
Ebbe semmi beteges nincs. A szex mint olyan, eredetileg csak a fajfenntartás miatt jött létre, de hagy ne nekem kelljen már elmesélnem neked az evolúciót.
ma 02:58
Márpedig én is egyetértek a másik hozzászólóval. Ez az evolúciós sértegetés, illetőleg személyeskedés pedig nem szokás itt a fórumon, sajnálom, hogy erre vetemedtél. AZ, hogy egy adott társadalmi görbe milyen gyakorisági rátákat szül, nem meghatározó. Példáddal gyakorlatilag azt mondod, hogy egy adott kerületben, ahol mondjuk gyakori a fajtalankodás vagy a szexuális aberráció, ott normális, ha valakit megerőszakolnak. Szerintem könnyen belátható, hogy ez nem állja meg a helyét.
Attól, hogy hány %-a szeretkezik adott életkorúaknak, milyen gyakori a szexuális aktivitás, nem konkluzionálható az általad leírt összefüggés.
Igenis aberrácónak számít, orvosilag is. Kár, hogy egyesek- s ennek tanújelét adod- nem veszik komolyan a problémát, s így esetleg a kérdező sem, holott egy-két konzultációval vagy terápiás kezeléssel orvosolhatná a kialakult helyzetet.
Több komolyságot, hasznosabb tanácsokat!
A legjobbakat,
pszichiáter
37/N
ma 02:58
Márpedig én is egyetértek a másik hozzászólóval. Ez az evolúciós sértegetés, illetőleg személyeskedés pedig nem szokás itt a fórumon, sajnálom, hogy erre vetemedtél. Az, hogy egy adott társadalmi görbe milyen gyakorisági rátákat szül, nem meghatározó. Példáddal gyakorlatilag azt mondod, hogy egy adott kerületben, ahol mondjuk gyakori a fajtalankodás vagy a szexuális aberráció, ott normális, ha valakit megerőszakolnak. Szerintem könnyen belátható, hogy ez nem állja meg a helyét.
Attól, hogy hány %-a szeretkezik adott életkorúaknak, milyen gyakori a szexuális aktivitás, nem konkluzionálható az általad leírt összefüggés.
Igenis aberrácónak számít, orvosilag is. Kár, hogy egyesek- s ennek tanújelét adod- nem veszik komolyan a problémát, s így esetleg a kérdező sem, holott egy-két konzultációval vagy terápiás kezeléssel orvosolhatná a kialakult helyzetet.
Több komolyságot, hasznosabb tanácsokat!
A legjobbakat,
pszichiáter
37/N
Aberráció vagy sem én ezt nem tudom eldönteni, de semmiképpen sem normális, szokványos!
Enélkül nem teljes az életed, de ezt te is érzed, különben nem tetted volna fel a kérdést!
Így a kérdésre a válasz: Nem jó!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!