Ha egy lány nem szed fogamzásgátlót, viszont a fiún van óvszer szex közben. Akkor nem lehet terhes az a lány?

válasza:megkérdezhetem hány éves vagy?
válasz: jobb esetben nem

válasza:

válasza:

válasza:Az óvszer is "csak" 99%-ban nyújt védelmet, szóval a terhességnek még emellett is megvan a matematikai esélye.
Röviden: de, lehet akár terhes is.

válasza:

válasza:A dobozon fel van tüntetve, hogy nem nyújt 100%-os biztonságot, de elég kicsi az esély az estleges „komplikációra”.
Megj.:Ha még ezt sem tudod akkor előbb járd ki az iskolát és utána gondolkozz a szexen.

válasza:Hány éves vagy?
Amúgy ennyi ésszel elég nagy lehet az esélye, az óvszert használni is tudni kell (bár nem egy nagyon bonyolult folyamat), ha kiszakad vagy megsérül, akkor nem véd.
Kapcsolódó kérdések:
Utana amint eszrevettuk kimosta magat
Tegnap miután a barátom belém élvezett (gumival) vettük észre h a gumi kilyukadt utána gyorsab lezuhanyoztam és alaposan kiöblögettem alul . Még nem szedek egy teljes hónapja fogamzásgátlót. Szerintetek lehetek terhes?
a párom nem élvezett belém.... remélem..... és nem volt meg a mensesem akk lehetek terhes?
Augusztus 2-án feküdtem le a barátommal, belém élvezett, de használtunk óvszert, ami tudomásom szerint nem szakadt ki vagy sérült meg. Utánanéztem a terhesség korai tüneteinek, nálam egyik sem jelentkezett, viszont múlt hét szombaton kellett volna megjönnie a...
nem tudom,fehér volt nem hiszem hogy hüvelynedvesség...és ha a hüvelyemnél is volt? az óvszerből folyhatott ki? inkább vegyek be egy esemény utánit vagy nem lehetek terhes? utoljara julius 26.án jött meg,nem vagyok középidőben. segítség :( 19/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!