Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi lenne a reakciótok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés
Mit csináltátok akkor, ha egy lány, akit már régebb óta ismertek és beszéltetek is vele néhányszor, odamenne hozzátok és elmondaná, hogy tetszetek neki? Tegyük fel, egy kicsit illumináltabb állapotban vagy.

2015. febr. 4. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Örülnék neki.
2015. febr. 4. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól függ tetszik-e nekem.
2015. febr. 4. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Örülnék neki, megölelném és megpuszilnám. :)

Mondanám neki, hogy beszéljük meg amikor józan vagyok, mert most nem tudok teljesen tisztán gondolkozni. :D

2015. febr. 4. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Annyira nem örülnék neki.
 5/10 anonim ***** válasza:
Attó függ én mit gondolok a lányról. De ha nem is tetszene próbálnám a lehető legbarátságosabb módon a tudtára adni.
 6/10 A kérdező kommentje:
#4 miért nem örülnél?
2015. febr. 4. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már rosszul van feltéve, mivel én sosem vagyok illuminált állapotban, így válasznak csak annyit írhatok, hogy "nem".
2015. febr. 4. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Nemtudom hány éves vagy, de nem nagyon szokás ezt így az ember tudtára adni mert akár szarul is elsülhet.. Erre így hirtelen nemtudnék mit mondani avagy csinálni. (ha meg te nem tetszenél az illetőnek, az neked és neki is borzasztóan kínos lenne) Általában számos találka és közösen eltöltött programok után az ember érzi, hogy a másik is úgy érez majd jön a csók.. Nemszokás így "néhány" beszélgetés után mindent bevallani..
2015. febr. 4. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Kiröhögnélek! Egy lány ne süllyedjen már ilyen szintre. Ha tetszel egy srácnak ő fog lépni, hidd el!
2015. febr. 4. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es, nagyon maradi vagy.....
2015. febr. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!