Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig a férfi érdemli ki a családfenntartói
rangot?
Az érdemli ki, akire igaz ez a rang. De szerintem elavult dolog bárkit is így nevezni, manapság mindenki dolgozik.
2016. márc. 11. 15:23
2/17 A kérdező kommentje:
Az a családfenntartó, aki dolgozik, és hozza haza a pénzt. Régen ugye az volt a jellemző hogy a férfi dolgozott, a nő a háztartást vezette. Manapság már a nők is dolgoznak általában, ezért nem mondanám, hogy kizárólag a férfiak a családfenntartók. Sőt volt olyan egy régebbi kapcsolatomban hogy nő létemre csak én dolgoztam, a pasim meg nem, ezesetben én tartottam magam családfenntartónak.
2016. márc. 11. 15:40
Kicsit régimódi a gondolkodásod, a mai világban ez így általában nem kivitelezhető. Szükség van 2 fizura a megélhetéshez, a felek egyenrangúak inkább.
2016. márc. 11. 15:54
5/17 A kérdező kommentje:
Értelek de úgy sajnálom azokat a nőket akik robotolnak és rabszolgasorba vannak állítva legszívesebben mindegyiktől átvenném a melót.
Én szeretek dolgozni nő létemre, nem érzem robotnak, találtam olyan munkát, amit szeretek csinálni, nem is minimálbéres, megélek belőle egyedül is akár.
Ne legyél ilyen maradi.
Van egy ismerősöm, nő. A szüleivel él 30 évesen, DE mindkét szülő le van százalékolva. Anyja egyáltalán nem dolgozhat, olyan betegsége van, apja pedig csak részmunkaidőt vállalhat. Gyakorlatilag a gyerekük, ez a 30 éves nőismerősöm a családfenntartó. A szülei egyébként megbízhatatlanul kezelik a pénzt, szóval ő az egyedüli, aki észnél van, és kézben tudja tartani az ügyeket, hogy ne adósodjanak el.
2016. márc. 11. 16:02
7/17 A kérdező kommentje:
Csak kevesen vannak szerintem azok akik szeretik is csinálni azt a munkát amiben dolgoznak.Többségük inkább a megélhetésért küzd ,és szerintem ez így nincs rendjén.
Egyébként ha egy férfi azt akarná, hogy ne dolgozzak, bár nem lenne olyan helyzet, hogy otthon kellene lennem (tartós betegség, GYES... stb.), vagyis nyugodtan dolgozhatnék, majd ő eltart, páros lábbal repülne. Nem akarok egy férfinak sem anyagilag kiszolgáltatottja lenni. Ráadásul ha a férfival történik valami, én ott maradnék minimális tapasztalattal, mehetnék a legközelebbi híd alá...
2016. márc. 11. 16:06
Lol, én nem ücsörögnék otthon egyfolytában amíg a férfi kettőnk helyett dolgozik, hogy aztán tőle kelljen zsebpénzt kérnem.
Persze, szar munkát nem jó végezni, ahelyett akkor már inkább az ücsörgés :D De én inkább csinálok olyat amit szeretek és keresek magamnak pénzt, minthogy a párom tartson el.
2016. márc. 11. 16:08
Férfiak is küzdenek csak a megélhetésért, ez nem azért van, mert mindkét nem dolgozik. Vannak, akiknek nincs szerencséjük, vannak, akiknek a képességeik gyengék, vannak, akiknek csak lassan megy az előrejutás, vannak, akik kontárok a szakmájukban. Egyszer randiztam még húszas éveim elején egy joghallgató sráccal. Nem tudom, hogy végül elvégezte-e az egyetemet, magolni a legtöbb ember tud, de amilyen embernek megismertem, a jogi ügyeimet nem merném rábízni.
2016. márc. 11. 16:08
Kapcsolódó kérdések: