Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Volt már, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt már, hogy csak később jöttetek rá, hogy kell nektek a nő?

Figyelt kérdés

Épp egy olyan helyzetbe kerültem, ami nagyon fáj. Megismerkedtem egy férfival és megbeszéltük, hogy ez egy szexkapcsolat lesz. Én nem akartam többet... Viszont lehet észrevette, hogy többet érzek már, mivel tapadtam, írtam neki (szinte csak én), akartam, kapartam, hogy találkozzunk.

Utóbbi időben egy két szavas válaszokat ír.

Hetente egyszer találkozunk kb. 2 hónapja megy... Most elhatároztam, hogy nem keresem. Tudom, hogy nem kellenék neki, de ha talán így már nehezebben kapna meg (ha keres egyáltalán...), akkor lenne esetleg esélyem? Megfordulhat a kocka nála még? :(

24n 30f

2016. jún. 21. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Csak dugásra kellesz neki, és ez nem fog megváltozni. Ideje felébredni - jah, hogy akkor a kezed a bilibe lógna, és azt nem akarod beismerni?

26/f

2016. jún. 21. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben szerintem nem. Valószínű, hogy melletted mással is jóban van. Ha érezne bármit is, keresne, nem rázna le. Szerintem kapd kicsit össze az önbecsülésed. Sajnálom.
2016. jún. 21. 20:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Hahó, ébren vagyok. Tudom a szituációt, mert benne vagyok ;) a kérdésem nem ez volt. Köszönöm a válaszod.
2016. jún. 21. 20:45
 4/12 A kérdező kommentje:

Bocsánat, amit írtam az elsőnek ment.

Neked is köszönöm, kedves második.

2016. jún. 21. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
az ilyen nőket, akik ilyenbe belemennek kicsit sajnálom is, mert olyan üresek lehetnek belülről. F
2016. jún. 21. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy téged már bekategorizált önmagában. És hát tudjuk, hogy hova.

Azzal hogy nem jelentkezel, nagy hibát követsz el, mert akkor ha észreveszi ezt, ő fog jelentkezni, ennek te szépen megörülsz, azt hiszed hogy bejött a játszadozás, de ő csak újra és újra akarja az ágy akrobatikát, mást nem igen. Nem véletlenül vagy abban a helyzetben amit megbeszéltetek. Ennél többet ő nem akar, ő pont hogy azt akarja hogy a ringyója légy az ágyban. Most ezzel vagy megelégszel és élvezed a dolgot amíg tart, vagy megszakítod vele a kapcsolatot, megjegyzem minél tovább tart ez így, annál rosszabb és nehezebb lesz. A másik eset, hogy abszolút nem fog jelentkezni, hisz valószínű, hogy több vasat tart a tűzben, akikről még csak nem is tudhatsz. Ilyenkor is fájni fog neked, mert tudatosulni fog hogy le se sz@r úgymond. Szóval kislány, patthelyzet. Ez van ha belemegy valaki szexkapcsolatba. Csak a töredéke válik igazi kapcsolattá, és azok sem biztos hogy tartósak maradnak, mert egyszerűen nem annak indul amit akarunk egy kapcsolattól. Fiatal vagy, vagy változol jó irányba, vagy nem, ezt te döntöd el, de az biztos hogy ez neked most, vagy az elkövetkező pár hónapban nagyon szar lesz. A kérdés csak az, hogy ezt újrajátszod még jó párszor, had szenvedjen a kicsi lelked (megjegyzem valaki ezt igényli tudat alatt, kínozza/bünteti magát) vagy tanulsz belőle és beszállsz a nagyok játékába, amit igazi kapcsolatnak neveznek.

2016. jún. 21. 21:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy bekategorizált...ebből kell nekem kilépni. A kérdés, hogy hogyan... Nehéz helyzet. Nehéz abbahagyni a megoldás utáni kutakodást. Több vasat nem tart a tűzben, sajnos éjjel nappal dolgozik, ez biztos. Azért akartam most egy ilyen kapcsolatot, mert nem rég lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak, gondoltam elég lesz. :) Bárcsak ne csak én éreznék így.
2016. jún. 21. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:
56%

Mintha munkahelyen nem lehetne szexkapcsolatot folytatni. Nem veszed észre, hogy az orrodnál fogva vezet? Még hány égbekiáltó és vitathatatlan jelre van szükséged, hogy megértsd azt, hogy minél tovább vagy ebben a kizsákmányoló kapcsolatban, annál fájdalmasabb lesz a pofáraesés?

:D

2016. jún. 21. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy bekategorizált.

Figyelj 30 éves férfi aki sokat dolgozik és heti 1 szer jelentkezik hogy szexeljetek. Szerinted akar veled közös jövőt?

Ha 4 éves kapcsolatod volt, inkább hagyni kéne a fenébe mindent jó pár hónapig, hogy legalább te tudd hogy merre tartasz és mit is akarsz. Főleg nem szabad beleesni ilyen alkalmi kapcsolatokba mert mindig sérül valaki. Általában a nők szoktak, mert azt hiszik ez több mint szex. Én szerintem ne keresd, ha ő keres akkor pedig ignoráld. Más megoldást tényleg nincs. Itt nincs mit megbeszélni vele, nincs több opció. Nem tudsz belőle kicsikarni olyan választ ami neked is jó lenne. De ha tovább folytatod, vagy csak belemész vele az eszmecserébe, akkor ott ette meg a fene. Az alkalmira is rávett (még ha ilyenkor azt is hisszük hogy közös megegyezés volt). Ha elindul a kommunikáció úgyis kimagyarázza és az ágyban köttök ki.

Most értelem szerűen ha nem lenne ebből önsanyargató gondod, nem írnék ilyet. írnám azt, hogy egészségedre, élvezd ki míg tart. De ha egyszer szenvedsz benne, akkor miért nem kell felhagyni vele? Ez pont egy olyan szituáció amire NEM igaz az, hogy az idő majd megoldja.

2016. jún. 21. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

Szeritem is lehet több csaja attól, hogy sokat dolgozik. Már láttam jó néhány ilyet.

A héten is kiderült 2 munkatársamról, hogy összejöttek, bár mindkettejüknek van párja... És a srácnak még ezen a kettőn kívül több partnere is akad, elég csajozós és a többségüket munka kapcsán szedi fel.

Szóval simán megoldják munkahelyen is az ilyen "elfoglalt" emberek. Ha megkérdezel idősebb embereket, tuti mesélnek neked olyan történeteket, hogy kollégák hogyan élnek nemi életet a többi munkatárs tudtával meló közben.

2016. jún. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!