Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan nezett a volt baratom?
Egy varosban es egy kornyeken lakunk ennek ellenere ritkan talalkozunk ossze.. Beszelgetett epp egy ismerosevel mikor mar messzirol lattam hogy neznek, aztan ahogy kozeledtem feltunt neki hogy en vagyok egybol hatat forditott nekem de ennek ellenere is folyamatosan oldalra nezett es figyelt..
Szenvedelyes kapcs volt, kb 2-3 honapja szakitottunk.. Volt hogy hivogatott miutan en szakitottam vele de nem vettem fel neki sosem a telefont mert bennem van a sertettseg, es ha igazan megszeretne beszelni a dolgokat nem ket gombot kene megnyomnia a mobiljan....
A kerdes konkretan meg az, hogy miert nezett igy vegig??? En koszontem neki mosolyogva mert mar a haverja is vigyorgott ahogy feltunt neki hogy a volt baratom egybol mashogy helyezkedett ahogy engem meglatott...:)
Nem, mert volt hogy a kapcsolatunk vegen mar ugy magyaraztunk egymasnak meg olAn dolgokat h hihetetlen, na o mindig azt mondta keressek egy olyan palit aki a "seggemet nyalja" szoszerint ezt mondta. Nos, szakitasunk utan 3 hettel megtalalt egy ilyen alany, meg a kisujjamat se kellett mozdutani erte es ugy egy honapig elvoltam vele de nem volt semmi de o ezt lehet maskepp tudja...:) es eleg feltekeny tipus meg indokolatlanul is...
Hivott mondjuk ezutan a gyerek utan is 1x mikor latott h megyek vmerre kocsival o meg szembe jott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!