Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baba/babám-ozás a pasiknál?
Ez nem manapság kezdődött el, már száz éve is babám-nak szólították a párjukat az emberek, férfiak és nők is. Most megint divatba jött. De ez nem csak nálunk, hanem a világon szinte mindenhol elterjedt, pl az angolban a baby. Az részemről rosszabb, ha úgy mondják: bébi, béjb mintha rendesen kimondanák, hogy babám.
Az meg, hogy neked nem tetszik még nem fogják betiltani.
Én a hozzám közel álló barátnőimet, nő ismerőseimet is így becézem már hosszú évek óta: bébi, babám, babuka, drágám, édesem, bogyókám, puncikám
Még sosem szóltak érte h valamelyik nem tetszik.
"Lépten, nyomon ezt hallom, még dalszövegekben is"
Csak nem a Justin Bieberes Baby baby baby oh számra gondoltál? :)
Puncikám 😨
Jéézus!!
A többivel nekem sincs bajom (a puncikámat még hál Istennek nem hallottam, de azért ütnék), csak a babámmal.
Nem, nem Justin Bieberre gondolok...
Ezer éve ez megy már...
Engem nem zavar, a babámozás még a "normálisabb" megszólítások közé tartozik!
Voltam már bébike, puncika, cunika, nunika, popika, mami-ne kérdezd, hogy ez hogy jött a pasinak. :D Csöcsös-nincs nagy mellem. :D És még sorolhatnám!
Szerintem nem bántó szándékkal mondjuk ám.
Megértem hogy nem tetszik, de olyan komolyan sem kell venni, hogy "kirohanj a világból". :D
Puncikám?
És arra a válasz a fütyikém?
Nő vagyok, gyerekekkel foglalkozom. Az összeset babámnak hívom, kamaszkorig bezárólag.
Ez csak egy buta becézés, ami manapság megint divatos, nincs benne semmi szexuális felhang. Ha téged nem hív így a párod (nyilván, ha egyszer zavar), akkor miért idegesít?
Egyébként meg nem használja minden pasi, engem se hívtak így soha. Nem vagyok babás. :) Engem meg pl. a manó megszólítás kerget őrületbe, ez van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!