Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok a párotokkal fürdeni, illetve előtte wc-zni, büfögni/fingani?
Puszta kíváncsiságból kérdezem, hogy kinek mi fér bele, mennyire másztok egymás intim szférájába, kinél mi "elfogadott" és mi nem.
(Tiszteletben tartom mindenki véleményét, és nem a lepontozásra megy a kérdésem + vitát sem akarok kelteni!)
7 éve vagyunk együtt, 30+ pár vagyunk.
Együtt fürdés alap, pisilésnél is szabad a fürdő, ha éppen ott van a másiknak dolga. Egyedül a nagy dolog történik zárt ajtóknál. Büfi/Puki is belefér, engem nem zavar, elvicceljük, ha ő csinálja. Én (a nő) igyekszem ezeket szolidan csinálni, de néha-néha azért nem sikerül, olyankor bocsánatot kérek, de csak nevetünk rajta.
+ ha éppen megvan a havi olyankor a fürdés és a pisilés is zárt ajtóknál történik.
Amúgy nem nagyon van köztünk tabu.
Én szeretnék a párommal fürdeni,de ő inkább egyedül szeret..(úgy kényelmesebb végülis..)
Pisilés az nyitott ajtónál történik,sőt ő még a nagy dolgát is tudja nyitott ajtónál végezni (én nem)
Fingani és büfögni is csak ő szokott
Fürcsizni nem nagyon szoktunk együtt, én nem tartom elég szexinek magam hozzá,de azért néha bemegyek,megmosom a hátát, vagy kényeztetetm.. khm..
wc-zés nem tabu, én nyitott ajtónál szeretek, ő se szégyenlős annyira.
Büfizés nem nagyon(néha visszafogottan néha nem), pukizni szoktunk.. röhögünk is :)
25l
Sokat fürdünk együtt.
Erre akkor szoktunk rá, amikor frissen össze költöztünk és nagyon nem volt pénzünk. Így együtt fürödtünk, hogy spóroljunk a vízzel. Ma már csak a poén kedvéért mászunk be egymáshoz, vagy hogy gyorsabban kész legyünk.
Nagy, vagy kis Wc-re is simán be megyünk egymáshoz. Ilyenkor nem jön utánunk a gyerek és tudunk normálisan beszélgetni.
A fingásról meg... nem csinálunk belőle presztist, ha kell, hát kell. De szólni szoktunk azért, ha egyikünk a másik fenekét használja épp párnának.
A böfögést meg csak halkan, vagy azt mondjuk: Egészségedre.
7 éve vagyunk együtt.
Együtt fürdeni szoktunk ha épp úgy van (de ha egyikünk fürdik, és magára csukja az ajtót, akkor soha nem megyünk be, tiszteletben tartjuk ha magára akar maradni arra a pár percre), wc-zni nem, sose értettem, hogy miért kéne, azért két felnőtt ember tud annyit várni, amíg a másik végez a fürdőben. :D Viszont pl mikor a fürdőből kellett áramot vinni a nappaliba, és ezért csak behajtani lehetett az ajtót a hosszabbítótól, nem lehetett rácsukni, az nem volt gond.
Büfögés néha előfordul, bár én azt nem is tudom feltűnően csinálni még direkt se, nálam az olyan, mintha sóhajtanék egyet az orromon :D A fingást is inkább megoldjuk diszkréten mikor kimegyünk wc-re, de ha néha-néha becsúszik, akkor természetesen nem csinálunk belőle ügyet, nem fogunk emiatt "undorodni" egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!