Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire utal ez szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire utal ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Klasszikus fiú-lány barátság. (Én vagyok a lány).Én a kezdetektől többet érzek iránta, amiről tud is, de ő többször azt mondta, csak barátként tud elképzelni.

Mostanában úgy érzem megváltozott velem szemben a viselkedése. Ha társasággal megyünk bulizni, csak velem foglalkozik, a többiekkel alig beszél. Nem érdekli a csoporttársak beszólogatása kettőnkről. Régebben ez nem így volt, ha nem is titkoltuk a barátságot, de nem nagyon mutatkoztunk együtt nyilvános helyeken. Ha átölelem,visszaölel, és már nem mondja, hogy barátként tud rám gondolni csak. Mikor meglát, mosolyog, többször odajön hozzám. Sokkal érdeklődőbb, és figyelmesebb velem. De ha kettesben vagyunk semmi jelét nem adja, hogy többet szeretne. Elég visszahúzódó természete van, nehezen nyílik meg. Érti valaki ezt a viselkedést?

2016. jún. 30. 19:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Klasszikus hülyítés. Sajnállak, amikor ez majd leesik neked is.
2016. jún. 30. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ölelésből csók... ha visszahúzódó csókold mrg te. Viszont itt àllj meg ha tényleg akar valamitvakkor legyen több.
2016. júl. 2. 09:04
 3/4 Kóboráramszelidítő ***** válasza:
100%

Én is hasonló fiúcska voltam... De már kinőttem. Szóval próbálj közeledni Te. Én nem csókkal kezdeném, hanem ölelés után egy puszival. Várd meg a reakciót. Vagy fogd meg a kezét és nézz a szemébe. Viseli ha a szemébe nézel? Meddig bírja? Ha bírja, akkor Te vagy! :)

Próbálj a mélységei felé evezni, beszélj vele, értsd meg, de ne menj az agyára! Csak nyugodtan.

Az együttműködő megértés sokat segíthet!

Őőőőőő akarod ezt az embert a beszorultságaival együtt?? Mert úgy nézem nem lesz egyszerű...

2016. júl. 2. 09:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, akarom, mindennel együtt, de nem nagyon szeretnék nyomulni, mert nem szeretném elveszíteni
2016. júl. 2. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!